Duivelse dilemma's - De hoer en het meisje

Martijn Maria Smits Televisiedrama - 2011 - 40 min.

Gouden Kalf-nominatie

Beste Televisiedrama Martijn Maria Smits

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Elena is naar Nederland gekomen om geld te verdienen voor haar kind en haar ouders in Oekraïne. Ze valt in de handen van mensenhandelaren en belandt in de prostitutie. Maar als Elena plotseling een klein meisje onder haar hoede krijgt verandert alles. Zal ze haar bron van bestaan kunnen opgeven en voor het kind gaan zorgen? Onderdeel van een dramaserie rondom de vraag: hoe maak je de juiste keuzes onder extreme omstandigheden?

De director's cut A href='http://www.filmfestival.nl/publiek/films/under-the-weight-of-clouds' target=_top>UNDER THE WEIGHT OF CLOUDS draait woensdag 3 oktober 19.45 uur, Rembrandt 2.


Credits

Producent(en) Paul Ruven
René Huybrechtse
Jean-Pierre Claes
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Hein Verhoeven
Boul Bouwmeester
Set geluid
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland