Deadline

Jonathan Kray Korte film - 2002 - 23 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Korte horrorfilm waarin een ambitieuze journaliste en haar crew de gevolgen van een chemische ramp onderzoeken. Ze vinden een zwaargewonde man en een verhaal dat elke beschrijving tart.

In deze korte, Nederlandse horrorfilm onderzoekt een jonge, ambitieuze journaliste de gevolgen van een chemische ramp. Wanneer zij en haar cameraploeg het pand van het bedrijf Powersoft betreden om exclusieve beelden van de ramp te draaien vinden ze een totale ravage en een zwaargewonde man. Deze jonge manager vertelt over wat er zich heeft afgespeeld die nacht. Het is een verhaal dat elke beschrijving tart.

Credits

Scenario Michel Bonset
Ruben Taneja
Jan-Willem Peters
Jonathan Kray
Producent(en) Michel Bonset
Ruben Taneja
Jan-Willem Peters
Jonathan Kray
Productiebedrijf
Twisted Picture
Camera
Montage
Jan-Willem Peters
Jonathan Kray
Sound Design
Michel Edelenbosch
Visual Effects
Stefan Rademakers
Cast
Productieland(en)
Nederland