Alles voor elkaar

Danny Stolker Speelfilm - 2017 - 89 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Als vier hartsvriendinnen op hun 29e beseffen dat ze hun tienerdromen alles behalve waargemaakt hebben, besluiten ze elkaar te helpen die dromen voor hun 30e alsnog te realiseren. Te laat zien ze dat ze hiermee over hun eigen grenzen gaan en hun relaties en carrières op het spel zetten, tot ze erachter komen dat ze uiteindelijk slechts op één ding echt kunnen rekenen: elkaars vriendschap.

Als vier Rotterdamse vriendinnen op de dertigste verjaardag van een van hen een filmpje zien uit hun middelbare schooltijd, is de feestvreugde snel voorbij: zij realiseren zich dat die enthousiaste pubers van toen veranderd zijn in vrouwen die hun dromen nooit hebben waargemaakt. Ze worstelen daarentegen met volwassen dilemma's: zwanger worden of carrière maken? Werken aan je bindingsangst of lekker door blijven rommelen? De vriendinnen besluiten elkaar bij elk probleem te helpen, maar het is de vraag of hun vriendschap dat avontuur overleeft.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Still fotografie
Productieland(en)
Nederland