De nieuwste trailers

De nieuwste trailers vind je op het YouTube-kanaal van het Nederlands Film Festival. Zo blijf je op de hoogte van de laatste Nederlandse producties. De àllernieuwste trailers van Nederlandse films, series en documentaires hebben we hieronder voor je klaar gezet. 

Laatste update: 09 juli 2019


PENOZA

De PENOZA film grijpt terug op de vijf zenuwslopende tv-seizoenen. Voor de trouwe fans wordt het een feest van herkenning en voor de rest van Nederland een mogelijkheid om alsnog kennis te maken met een van Nederlands’ populairste crime-series aller tijden.


HEIRS OF THE NIGHT

HEIRS OF THE NIGHT speelt zich af in 1889 en vertelt het verhaal over de vijf overgebleven vampierclans in Europa, die trainen om te overleven. In hun midden is de veertienjarige Alisa, die de macht heeft om te kiezen tussen het eeuwige leven als een vampier of alle vampiers te laten leven als mensen. Geregisseerd door Diederik van Rooijen, de cast bestaat uit onder andere Monic Hendrickx, Sallie Harmsen, Benja Bruijning en Anna Drijver.


KAPSALON ROMY

In KAPSALON ROMY krijgen drie generaties vrouwen te maken met de gevolgen van Alzheimer. Als de bejaarde kapster Stine niet haar dochter Margot maar haar tienjarige kleindochter Romy in vertrouwen neemt is dit het begin van een groot avontuur. De film gaat tijdens het NFF 2019 – op zondagmiddag 29 september – in première.

Releasedatum: 29 september 2019


THE GOOD TERRORIST

Voor het eerst spreken veroordeelde terroristen uit de Hofstadgroep op camera over hun verleden. Een intrigerende zoektocht naar de grillige beweegredenen achter moslimterreur, en de houding van het Westen tegenover haar eigen homegrown terroristen.

Releasedatum: 27 juni 2019


MIJN BIJZONDERE RARE WEEK MET TESS

Op de eerste vakantiedag op Terschelling ontmoet Sam het eigenaardige meisje Tess. Zij heeft een slim plan om haar onbekende vader te leren kennen, maar heeft daarvoor maar één week de tijd. Sam kan haar helpen. Ook al was hij net bezig met een ‘alleenheidstraining’, het avontuur roept! Deze film gebaseerd op het boek van Anna Woltz won internationaal al heel veel prijzen: van Berlijn en New York tot Noorwegen en Rusland.

Releasedatum: 03 juli 2019


ENGEL (UN ANGEL)

Engel volgt de ontmoeting tussen een prostituee (Fae) en de wereldberoemde sportman Thierry. Tijdens zijn vakantie in Senegal wordt hij halsoverkop verliefd op de Afrikaanse schoonheid. Hun liefde voor elkaar primeert, totdat Thierry zich onder invloed vreemd begint te gedragen. Wanneer Fae de volgende ochtend ontdekt dat Thierry overleden is, wordt ze gearresteerd ondanks haar onschuld. Om verder te kunnen met haar leven, moet ze terug naar de kamer waar het allemaal begon.

Releasedatum: 08 augustus 2019


JUF ROOS

Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas van Juf Roos te trakteren?

Releasedatum: 31 juli 2019


VEEARTS MAAIKE

De Gouden Kalf-winnaars Musch & Tinbergen (Rotvos) volgen de jonge veearts Maaike van den Berg. Zij treedt op bij moeilijke bevallingen bij koeien en neemt bovendien beslissingen over leven en dood. Maaike is vertegenwoordiger voor de Nederlandse dierenartsen in Europa en strijdt daarnaast voor het terugdringen van overmatig antibioticagebruik. De film geeft een beeld van wat de politiek betekent voor de veehouders en veeartsen op het platteland in Noord-Groningen. Kortom, Veearts Maaike toont een ontroerend samenspel tussen veearts en boeren en biedt een inkijk in het Nederlandse boerenleven.

Releasedatum: 25 juli 2019


PERFECT CADEAU

Drie van elkaar vervreemde broers (en de allerbelangrijkste vrouw in hun leven) worden tijdens een memorabele familiereünie tegen hun zin bij elkaar aan een dinertafel gebracht. Familiezilver klettert, pretentieuze wijn wordt gemorst en zowel dromen als servies gaan aan diggelen wanneer ze elkaar confronteren met hun tekortkomingen. Bovendien: wanneer het grootste van alle familiegeheimen zich ontrafelt moeten ze hun toekomst radicaal heroverwegen: met of zonder elkaar?

Releasedatum: 4 juli 2019


Graag meer trailers zien? Bekijk ze via ons YouTube kanaal. Abonneer ook, om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste releases.

Abonneer op ons kanaal