Word vrijwilliger!

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het NFF. Jong (18+) en oud, studerend, werkend en gepensioneerd: iedereen is van harte welkom! Jaarlijks zijn er ruim 350 vrijwilligers aan het werk in verschillende functies: van tickets verkopen in het Festivalhart en rode lopers leggen op de verschillende festivallocaties, tot het rondrijden van de sterren!

Wil jij meewerken aan het 38ste Film Festival? Weet je van aanpakken en zou je graag actief betrokken zijn bij het NFF? Meld je dan NU aan als vrijwilliger!

Wat vraagt het NFF?
  • Enthousiasme, betrouwbaarheid en inzet
  • Minimaal 6 diensten (4-6 uur) beschikbaarheid tussen 18 september en 7 oktober. Afhankelijk van je functie en beschikbaarheid wordt je voorafgaand, tijdens en/of na afloop van het festival ingepland.
Wat bieden wij jou?
  • Een uniek kijkje achter de schermen bij het Nederlands Film Festival
  • Leuke werkervaring en een mooie toevoeging op je CV
  • Een filmpas waarmee je vrijwel alle films gratis kunt bezoeken tijdens het festival
  • Het originele NFF T-shirt
  • Toegang tot het NFF Filmbal
  • Interessante trainingen (functie-afhankelijk)

Functies

Bekijk de verschillende functies

Direct aanmelden?

Meld je hier aan

Ben je nog niet eerder vrijwilliger geweest bij het festival, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over het festival en de verschillende functies waarvoor je je op kan geven. Samen met jou zoeken we naar een geschikt team.

Let op: voor fulltime-functies vragen we je om je CV en aanvullende documenten te mailen naar [email protected]. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Let op: het NFF kan helaas geen reiskosten  vergoeden.

Vragen?

Voor vragen, opmerkingen en/of extra informatie kun je altijd contact met ons opnemen via [email protected] of telefonisch via 030 – 2303800.

Hopelijk tot ziens op het Nederlands Film Festival 2018!

Hartelijke groeten,

Steffi van Breugel & Charlotte van Buuren
Vrijwilligerscoördinatie