Parttime vrijwilligersfuncties

Publieksbegeleider Drive-In

Uniek in Utrecht! Tijdens het festival vindt er bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn een NFF Drive-in plaats. Zes avonden is er een filmvertoning te zien vanuit je auto. In dit team help je met het gereedmaken van het terrein, begeleiden van het verkeer en zorg je ervoor dat alle auto’s een plek hebben (uiteraard onder leiding van de verkeersregelaar), ben je aanspreekpunt voor de bezoekers en zet je samen met het team een tof event neer. Zin om de eerste NFF Drive-in van Utrecht tot een succes te maken in een gezellig team? Meld je aan!

Ik meld mij aan


Online Service Team

In dit team ben je de online vraagbaak voor het publiek. Samen zorg je ervoor dat de bezoeker online antwoord krijgt op vragen over bijvoorbeeld tickets, locaties, het programma en online films kijken. Jij weet precies wat er speelt binnen het festival, en waar je de bezoeker naartoe kan sturen. Voor je aan de slag gaat krijg je een duidelijke briefing over de online festivalomgeving waarin een groot deel van het programma dit jaar zal plaatsvinden. Het Online Service Team werkt vanuit een NFF-locatie waar alles aanwezig is voor jou om je werk optimaal te kunnen doen.

Werktijden: tijdens het festival tussen 09:00 en 22:00. Voorafgaand is er een training en zijn er meerdere informatiemomenten om jou klaar te stomen als online gids.

Ik meld mij aan


Online gastenservice

Als medewerker van het online gastenservice team houd je je bezig met het beantwoorden van alle prangende vragen van de bezoekers en gasten van het NFF professionals programma. Denk hierbij aan vragen over accreditatie, en het programma inhoudelijk. Je bent klantvriendelijk en gastvrij, en vind het leuk om bezoekers opweg te helpen. Als je in dit team wilt werken is het belangrijk dat je gastgericht bent en goed Engels spreekt. Ben jij straks het visitekaartje van het NFF? Kom helpen bij de online gastenservice!

Werktijden: voorafgaand en tijdens het festival, met variërende diensten tussen 08:00 en 23:30 uur.

Ik meld mij aan


Offline Service Team

Jij bent altijd in voor een praatje, en je krijgt energie van mensen helpen en te woord te staan. Je helpt mensen graag, en houdt ervan om op de hoogte te zijn van wat er speelt. Als vrijwilliger bij het Offline Service Team kan je worden ingezet in verschillende functies: als festivalgids bij de infobalie, als host of in de bioscoop of bij de kassa. Je bent dus van veel markten thuis, maar goed contact met onze bezoekers staat altijd centraal. Vind je het leuk om fysiek op locatie te werken en alles in goede banen te leiden? Dan is dit het team voor jou!

Werktijden: op festivaldagen tijdens festivalprogramma. Voorafgaand zijn er informatiebijeenkomsten die jou klaarstomen voor deze functie.

Ik meld mij aan

Vrijwilliger Nederlands Film FestivalBouw & aankleding

Dit gezellige team is verantwoordelijk voor de festivaluitstraling op alle locaties, en de zichtbaarheid in de stad. Je bouwt locaties op zodat ze er helemaal NFF-proof uitzien. Denk aan muren verven, rode lopers leggen, Gouden Kalf-attributen maken, lampen ophangen en ga zo maar door. Houd je van aanpakken, ben je handig en heb je gezelligheid hoog in het vaandel staan? Meld je dan aan voor het team Bouw & Aankleding!

Werktijden: voorafgaand, tijdens en na afloop met diensten tussen 09:00 en 21:00 uur.

Ik meld mij aan


Flexteam (VOL)

Het Flexteam bestaat uit de vrijwilligers die multi-inzetbaar zijn en van allerhande werkzaamheden verrichten. Bij een zieke vangt de flexmedewerker de desbetreffende dienst op, of je wordt ingezet op onverwachte klussen tijdens het festival; zowel on- en offline. Als flexmedewerker kom je hierdoor op verschillende afdelingen terecht en krijg je een veelzijdig beeld van het NFF, want elke dienst kan er weer anders uitzien. Hou je van hollen én stilstaan, veel afwisseling en kun je met gemak alle vrijwilligersfuncties aan? Dan is dit het team voor jou!

Werktijden: voorafgaand, tijdens en na het festival met variërende diensten tussen 09:00 uur en 01:00

Ik meld mij aan

Interactive

Zo’n 12 verschillende interactieve werken zijn tijdens het festival te zien in POST. Jij begeleidt publiek tijdens hun bezoek, en kan hen uitgebreid vertellen over de verschillende werken. Ben je geïnteresseerd in VR en andere interactieve mediadisciplines, en vind je het leuk om de bezoeker mee te nemen langs de verschillende werken? Dan is dit team iets voor jou.

Werktijden: tijdens het festival, met diensten tussen 10:00 en 21:00 uur. Dit team krijgt voorafgaande het festival een verdiepende training.

Ik meld mij aan


Receptie (VOL)

Bij de receptie ben jij dé gastheer/-vrouw van het NFF-kantoor aan de Vinkenburgstraat. Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen (persoonlijk of via telefoon/e-mail) en ondersteunt bij verschillende kantoorwerkzaamheden. Je opereert in het hart van onze organisatie, en krijgt veel mee van wat er bij de organisatie van een festival komt kijken. Je werkt in deze functie voornamelijk zelfstandig. Ervaring met receptiewerkzaamheden is een pré.

Werktijden: voorafgaand en tijdens het festival tussen 08:30 en 20:00 uur.

Ik meld mij aan

Sub-Runners (VOL)

Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat op de afdeling productie van het NFF? Zin om je handen uit je mouwen te steken en praktisch bezig te zijn? Als sub-runner ga je samen met de runner op pad om de juiste spullen op de juiste tijd, op de juiste plek te krijgen. Jullie rijden in personenauto’s, maar ook in bakwagens. Het Productieteam maakt de planning al van tevoren, maar jij en de runner hebben veel contact met locaties en leveranciers om wijzigingen op te vangen.

Werktijden: voorafgaand, tijdens en na het festival, met diensten variërend tussen 09:00 en 21:00

Ik meld mij aan