Fulltime vrijwilligersfuncties

Wil je meer ervaring opdoen binnen de organisatie van een festival en heb je ambitie om hier je werk van te maken? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voldoende tijd om te investeren in het festival, dan is een fulltime functie misschien iets voor jou. Bij deze functies krijg je meer verantwoordelijkheid, maar we vragen ook een grotere beschikbaarheid. Om je goed voor te bereiden op deze functie en als leuke extra, krijg je voorafgaand aan het festival inhoudelijke trainingen.

Meld je je aan voor een van de onderstaande fulltime functies, dan ontvangen wij graag een korte motivatie en jouw CV. Deze kun je per e-mail opsturen naar [email protected]. Nadat we deze ontvangen hebben, hoor je of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek waarin we je meer uitleggen over de functie, en je graag beter leren kennen.


Assistent-Locatiemanager (VOL)

Het Nederlands Film Festival vindt plaats op verschillende locaties, waaronder het festivalhart en de bioscopen: Winkel van Sinkel, Stadsschouwburg, Kinepolis, Pathé Rembrandt en het Louis Hartlooper Complex. Op elke locatie is een locatiemanager aanwezig die de gehele pre-productie voor de desbetreffende locatie heeft gedaan, en die er tijdens het festival voor zorgt dat alles soepel verloopt op de locatie. Als assistent ondersteun je de locatiemanager, hou je het draaiboek in de gaten, zorg je voor de publieksstromen, stuur je vrijwilligers aan en ben je het aanspreekpunt voor gasten, publiek en producenten. Als Assistent-Locatiemanager ben je een sociaal persoon met een flexibele houding, weet je van aanpakken en kan je het hoofd koel houden in drukke situaties. Deze functie is perfect als je graag meer productionele ervaring opdoet.

Werktijden: Tijdens het festival circa 7 afwisselende draaidagen + KEES-trainingen voorafgaand aan het festival.


Productie-Assistent (VOL)

Als Productie-Assistent ondersteun je de productieleiders in de voorbereiding en uitvoering van verschillende programmaonderdelen. Je helpt bijvoorbeeld bij interne en externe evenementen, de voorbereiding en uitvoering van het Grolsch Gouden Kalveren Gala of het reilen en zeilen van een filmdag. Het zal vaak voorkomen dat jij degene bent die mensen uit de brand helpt met afwisselende klussen. Wil je kennis en ervaring opdoen met productioneel werk van verschillende projecten die plaatsvinden tijdens het NFF? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je bovendien veel beschikbaar? Meld je dan aan voor deze functie.

Werktijden: Voor en tijdens het festival circa 7 afwisselende diensten (ochtend, middag en avond) + een KEES-training voorafgaand aan het festival.