Word NFF Vriend!

Speelfilms, documentaires, animaties, korte films, televisiedrama’s, games, interactieve projecten én evenementen voor jong en oud. We tonen de Nederlandse film als kunstuiting, ambacht, vermaak en spiegel van de samenleving. We zijn het hele jaar actief om de Nederlandse filmcultuur te stimuleren, ondersteunen, promoten en van context te voorzien. Dankzij donateurs kunnen wij een groot en divers publiek blijven verbinden met de Nederlandse film en haar makers.

Jouw voordelen

Als NFF Vriend maak je onderdeel uit van een kern die de Nederlandse film steunt. Daar staat uiteraard iets tegenover. Zo houden we je maandelijks up-to-date van het laatste nieuws. Daarnaast organiseren we ieder jaar een exclusieve Vriendenbijeenkomst, waar jij als nieuwe NFF Vriend van harte welkom bent.

Het Vriendenlidmaatschap kent drie varianten. Als Kristallen Vriend ontvang je o.a. een persoonlijke Vriendenpas waarmee je in een exclusieve voorverkoop als eerste je tickets bestelt met korting. Wil je meer geven? Word dan Gouden Vriend, naast tickets met korting in de voorverkoop ontvangen Gouden Vrienden van ons een NFF T-shirt en ticket voor het NFF Filmfeest tijdens het festival. Ben je filmverslaafd en wil je tijdens het festival zoveel mogelijk films zien? Word dan Platina Vriend, want dan ontvang je naast bovenstaande voordelen ook een passe-partout dat je gratis toegang geeft tot alle reguliere filmvoorstellingen tijdens het festival.

Vanaf €36,- per jaar (€3,- per maand) ben je al NFF Vriend!

 

Hoe werkt het Vrienden lidmaatschap?
 • Schaf jouw gewenste lidmaatschap aan via een van onderstaande links.
 • Welkom! Je bent nu onderdeel van de NFF Vriendengroep. Vanaf nu ontvang jij iedere maand de laatste updates uit de Nederlandse filmwereld. Daarnaast lichten wij exclusief aan onze Vrienden tips van de sluier op over het NFF Programma en krijg je een kijkje achter de schermen.
 • Vanaf donderdag 29 augustus bestel jij als met voorrang jouw tickets in een exclusieve voorverkoop voor Vrienden. Het grote publiek mag pas bestellen vanaf 2 september.
 • Jouw tickets bestel je tegen een exclusief Vriendentarief van €8,- of €0,- (i.p.v. €11,-) voor alle reguliere voorstellingen.
 • Na bestelling worden de tickets op je pas geladen, je hoeft dus niet al je tickets mee te nemen. Bij aanvang van het festival haal je je pas op bij de gastenbalie in de Winkel van Sinkel. Hier kun je ook jouw gratis Tote Bag ophalen!
 • Tijdens het festival is het ook mogelijk om aan de kassa tickets op je pas laden, maar op=op.
Voorwaarden lidmaatschap
 • Jouw lidmaatschap gaat in zodra het NFF de aanmelding ontvangt en loopt voor onbepaalde tijd.
 • De betaling verloopt jaarlijks via automatische incasso.
 • Na het eerste jaar, kun je je abonnement jaarlijks opzeggen.
 • Op geen enkele wijze kan afgeweken worden van de looptijd en de daarbij behorende abonnementsprijs.
 • Opzegging kan geschieden middels een e-mail aan [email protected]
 • Stichting Nederlands Film Festival behoudt zich het recht voor bepaalde onderdelen van dit abonnement eenzijdig te wijzigen.

Liever niet doneren via een automatische incasso? Overweeg ons festival te steunen met een eenmalige donatie. De mogelijkheid om te doneren vind je in je winkelmandje tijdens het bestelproces. Een grotere gift doen? Zie ook nalaten en schenken of mail naar [email protected]tival.nl.

Bedankt voor je steun!