NFF Tipt

Nog even en het is zover: de start van de 40e editie van het Nederlands Film Festival. NFF 2020 vindt plaats van 25 september t/m 3 oktober met een groot online programma en vertoningen in filmzalen in Utrecht én door heel Nederland. Je bezoekt het festival dit jaar dan ook makkelijker dan ooit.

Op deze pagina helpen we je op weg!

Bekijk het programma & bestel tickets

Let op: om tickets te bestellen heb je een Mijn NFF account nodig. Meer informatie over tickets vind je hier.


NFF Tipt

 

 • NFF Interactive Expo

  Van een duik in een VR-installatie tot het verkennen van een interactieve graphic novel: NFF Interactive daagt je uit om vastomlijnde ideeën over hoe verhalen verbeeld worden los te laten!

  Meer info en tickets
 • Festivalpremiéres in heel Nederland

  Geniet van 8 unieke festivalpremières in meer dan 100 bioscopen door het land. De selectie, 6 nieuwe speelfilms, een dramaserie en een documentaire,  zijn daar op dezelfde dag te zien als de première in Utrecht!

  Meer info en tickets
 • Talks en masterclasses

  Meer leren over film? Nieuwsgierige bezoekers komen bij het NFF volop aan hun trekken. Zo organiseert het NFF fascinerende online masterclasses van grote internationale filmmeesters.

  Meer info en tickets

Speciale programma’s

 

 • CJP x NFF: The future is female

  Met films met vrouwen voor én achter de camera (en soms beide) schotelen we je een bijzondere filmavond voor: The Future is Female. Op het programma staan de films Tourist Trap (Vera van Wolferen), In de stilte van de nacht (Yaron Cohen), Vlinders (Liza Koifman) en Kutleven (Isis Cabolet).

  Bestel nu je tickets
 • Fullscreen x XITE

  In deze speciale online Fullscreen-editie zetten muziekjournalist Job de Wit en muziekplatform XITE de beste music video’s van het afgelopen jaar in de spotlight.

  Bestel nu je tickets
 • VICE NIGHT

  Met VICE kijken we een online kortefilmprogramma, als opmaat naar de online live show op de late avond. Daarin interviewt VICE-journalist Djanlissa Pringels talentvolle filmmakers Ashgan El- Hamus, Vincent Tilanus, Zara Dwinger en Arjan Brentjes.

  Bestel nu je tickets

Platina, Goud en Kristal

Zin om te ontspannen met een film, maar moeite met kiezen? Het NFF bedient je op je wenken met een aantal van de grootste publiekssuccessen sinds het vorige festival. Van 25 september t/m 3 oktober kijk je onderstaande films met een Platina, Gouden of Kristallen Film-status on demand!


 

Let op: Om tickets te bestellen heb je een Mijn NFF account nodig. Meer informatie over tickets vind je hier.