Koop tickets voor de openingsavond NFF 2018 met NIEMAND IN DE STAD

De kaartverkoop voor de openingsavond van het NFF 2018 met de publiekspremière van NIEMAND IN DE STAD op donderdag 27 september is gestart. De publiekspremière is een rode loper evenement dat gelijktijdig plaatsvindt met de officiële première van de film. Makers en acteurs zijn bij start van de film aanwezig en geven een korte inleiding. Koop nu je tickets voor deze feestelijke avond!

NIEMAND IN DE STAD is de debuutspeelfilm van regisseur Michiel van Erp (PRETPARK NEDERLAND, MH17: VERDRIET VAN NEDERLAND, RAMSES). De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Philip Huff, die tevens het scenario schreef samen met Marnie Blok.

Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. Een plotselinge dood binnen de vriendengroep zet daarbij alles op scherp. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren ze wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken Matt (Jonas Smulders), Jacob (Chris Peters) en Philip (Minne Koole) wie ze werkelijk zijn. Bekijk de trailer. 

There is also a screening with English subtitles, invite your English speaking friend to come along for some Dutch film!

Dutch screening

Datum: Donderdag 27 september 2018
Tijd: 18:45  20:45
Locatie: Pathé Rembrandt
Prijs: €12,50

Bestel je tickets

Let op: Je kan alleen tickets kopen met een Mijn NFF account. Op de bestelpagina wordt je doorverwezen naar een inlogpagina waar je je account kunt aanmaken. 

Screening with English subtitles

Date: Thursday 27 September 2018
Time: 19:00  21:00
Location: Pathé Rembrandt
Price: €12,50

Order tickets