NFF Talentdagen

Het Nederlands Film Festival omarmt en stimuleert talent! Wil je geïnspireerd worden door fris werk van nieuwe makers? Barst je van de plannen en ambitie en ben je op zoek naar een goede kick-start? Van 9 december tot en met 13 december zijn de beloften van nu aan zet bij de NFF Talentdagen. Ontdek de sterkste afstudeerfilms op ons online platform, ga de diepte in met interessante talks, ontmoet vakgenoten, bespreek je filmplan en beleef de uitreiking van de NFF Talent Awards.

Bestel nu je ticket en kijk direct de films

Ik wil films kijken

Voor €4,99 bekijk je vanaf nu t/m 13 december alle 38 geselecteerde films on demand vanuit huis. Bestel snel en gemakkelijk in drie stappen je ticket:
1. Klik hier om het ticket te bestellen;
2. Log in of maak een persoonlijk Mijn NFF account aan;
3. Betaal direct en veilig online;

Kijk vervolgens de films van jouw keuze via je Mijn NFF account.


 


Achtergrondinformatie

Het NFF is voor veel eindexamenstudenten van audiovisuele opleidingen de eerste gelegenheid waarbij ze hun werk aan een groot publiek kunnen presenteren. Jaarlijks vertoont het festival een selectie van eindexamenproducties van de film- en kunstacademies. Tijdens dit roerige jaar verloopt niets zoals we gewend zijn, en zo heeft ook het talentontwikkelingstraject van het NFF een andere opzet gekregen. Door de NFF Talentdag en de NFF Studentencompetitie te verplaatsen naar december kregen beginnende makers extra tijd om hun afstudeerfilm af te ronden of aan een filmplan te werken.

Dit jaar zijn uit de 95 inzendingen 38 films geselecteerd. De makers maken kans op diverse awards. De geselecteerde werken zijn van afgestudeerden van de St. Joost School of Art & Design, ArtEZ, Design Academy Eindhoven, Gerrit Rietveld Academie, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU), Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK), Nederlandse Filmacademie en Willem de Kooning Academie.

Bestel nu je ticket


Bekijk ook