Talent Feedback Sessies

Voor de Talent Feedback Sessies selecteert het NFF scenaristen, regisseurs en (junior) producenten met – of eventueel zonder – een (web)serie of filmplan in ontwikkeling voor het geven en krijgen van feedback ván en ontmoetingen mét gevestigde filmprofessionals.

 

Wanneer?

De Talent Feedback Sessies vinden jaarlijks plaats tijdens het NFF Professionals Programma eind september.

Voor wie?

Voor de Talent Feedback Sessies streven we naar een divers palet aan makers en plannen. Hierom nodigen we nadrukkelijk makers uit die nieuwe stemmen kunnen laten klinken en ook makers die al wat langer geleden afgestudeerd zijn. De aanmelding staat open voor fictie, documentaire, animatie, interactive en (web)serie projecten.

Uit alle aanmeldingen wordt een selectie gemaakt op basis van een relevante opleiding en/of ervaring en motivatie. Ook wordt gelet op de kwaliteit en potentie van het plan in ontwikkeling. Plannen die reeds subsidie hebben ontvangen kunnen helaas niet deelnemen.

Inschrijven

Mail voor donderdag 1 juli 2021 je CV, motivatie voor deelname en film-, documentaire- of (web)serieplan naar [email protected].

Denk bij het plan aan de volgende onderdelen:
• Logline (en premisse)
• Synopsis of beschrijving plot
• Motivatie
• Beschrijving van de arena
• Personageomschrijving
• Thematiek


Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de filmindustrie? Volg ons dan op onze Facebook pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vragen? Neem contact op met de Professionals-afdeling via [email protected] of 030-2303800.​