Talent Feedback Sessies

Voor de Talent Feedback Sessies selecteert het NFF beginnende scenaristen, regisseurs en (junior) producenten met – of eventueel zonder – een filmplan in ontwikkeling voor het geven en krijgen van feedback ván en ontmoetingen mét gevestigde filmprofessionals.

Wanneer?

In 2020 vind de NFF Talentdag plaats op zondag 13 december. Aanmelden kan tot 1 november 2020.

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor makers die net klaar zijn met hun opleiding en/of graag een netwerk willen opbouwen in de industrie. Om een divers palet aan makers en plannen aan tafel te krijgen wordt uit alle aanmeldingen een selectie gemaakt. De selectie wordt gemaakt op basis van een relevante opleiding en/of ervaring en motivatie. Ook wordt gelet op de kwaliteit van de synopsis en de potentie, urgentie en originaliteit van het plan. Het is mogelijk om een filmplan voor fictie, documentaire, animatie, interactive en webserie projecten in te dienen.

Aanmelden

De inschrijvingen voor 2020 zijn geopend. Aanmelden doe je snel en simpel door je CV, motivatie voor deelname en filmplan (maximaal 4 A4tjes) te mailen naar [email protected]. Denk bij een filmplan aan de volgende onderdelen: logline, synopsis, motivatie en korte personagebeschrijving. Meld je aan voor 1 november 2020.

Meld je aan


Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de filmindustrie? Volg ons dan op onze Facebook pagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Vragen? Neem contact op met de Professionals-afdeling via [email protected] of 030-2303800.​