Stimuleren: Projectontwikkeling

De pijler Stimuleren bevat diverse op maat gemaakte projectontwikkelingsprogramma’s die kennisuitwisseling, samenwerking en co-producties tussen de Nederlandse en de internationale filmindustrie bevorderen. De programma’s vinden in vertrouwde, besloten bijeenkomsten plaats.

 • BoostNL

  Hèt programma voor projecten in ontwikkeling en works-in-progress. NFF en IFFR bundelen hun krachten om projecten intensiever te begeleiden en te presenteren aan mogelijke toekomstige partners.

  Lees meer
 • Stories & Beyond

  Geselecteerde scenarioschrijvers krijgen in individuele meetings advies en coaching van vertegenwoordigers uit de industrie. De focus ligt op internationale aspecten van het script; Frankrijk en Wallonië staan centraal.

  Lees meer
 • Talent Feedback Sessies

  Makers met een (korte) film in ontwikkeling worden geselecteerd om hun plannen te bespreken met ervaren filmmakers en andere jonge regisseurs, scenaristen en producenten.

  Lees meer
 • Talent en Route 

  Programma op maat voor een selectie van veelbelovende Nederlandse talenten. Zij worden gekoppeld aan experts en nemen deel aan diverse programmaonderdelen.

  Lees meer
 • Sold!

  Programma over de nieuwe mogelijkheden en kruisbestuivingen tussen Nederlandse filmproducenten en de internationale wereld van sales en distributie. Onder andere met presentaties van recente Nederlandse filmproducties en een-op-een meetings met sales agents en distributeurs. (Besloten)

  Lees meer