NFF Founding Partner

Als NFF Founding Partner bent u één van de exclusieve partners van de Nederlandse film en het NFF. Het is het meest exclusieve pakket dat het NFF partners aanbiedt. Creëer of vergroot uw naamsbekendheid en lift mee op de enorme lokale, regionale en (inter)nationale media-aandacht en maak verbinding met duizenden bezoekers die het festival jaarlijks telt.

Het NFF biedt een bijzondere combinatie van premieres en filmvoorstellingen, entertainment en hoogstaande, zeer gastvrije hospitality. Op het festival heeft u de mogelijkheid uw onderneming te presenteren en uw zakelijke relaties te fêteren en te ontmoet u de kopstukken van de filmindustrie. Als NFF Founding Partner bezorgt u uw relaties en klanten de ultieme Nederlandse filmervaring. Ervaar het echte premièregevoel met de crème de la crème van de filmindustrie. Uiteraard bent u als NFF Founding Partner met uw relaties te gast bij de NFF Openingsavond én tijdens de uitreiking van de Gouden Kalveren op het Gala van de Nederlandse Film. Dichterbij het hart van de Nederlandse filmtrots kunt u niet komen.

Het NFF Founding Partnership is uniek en daarom wordt de definitieve inhoud van  het partnership samen met u op maat  samengesteld, volledig op basis van uw specifieke wensen en behoeften, inclusief creatieve en doelgroepgerichte activatieprogramma’s.

Benieuwd naar wat het in kan houden? Lees hier de case met KPN.

Pakketprijs vanaf €135.000,-

Contact

Voor het maken van een afspraak en extra informatie over de mogelijkheden van een partnership met het NFF kunt u contact opnemen met onze afdeling Partnerships en Relatiebeheer via 030-2303800 en [email protected].