Partner worden

148.000 bezoeken, 4 speelfilms, 21 Gouden Kalveren, 330 meter rode loper, 280.000 programmakranten, 1.666.651 filmfestival.nl bezoeken, 846.000 kijkers van de Uitreiking Gouden Kalveren op NPO1, PR waarde van 21,9 miljoen. Dit deed het Nederlands Film Festival (NFF) in 2017. Bekijk hier volledige facts & figures 2017.

Van 27 september t/m 5 oktober 2018 vindt de 37e editie van het NFF plaats.

Het NFF is met haar artistieke handtekening, de duizenden bezoekers en de enorme media-aandacht die het genereert, een uniek platform voor merken, bedrijven en producten om zich te profileren, relaties te versterken en maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Een partnership met het NFF is dé manier om uw naams- en merkbekendheid uit te breiden, uw marketing- en salesdoelstellingen te realiseren en uw company pride te versterken.

Een samenwerking met het NFF biedt:

  • Een platform om uw merk te profileren onder een ruim landelijk publiek: bij ruim 150.000 bezoekers op het festival en ruim 500.000 online bezoekers
  • Een bijzondere beleving voor u, uw collega’s, relaties, klanten en VIP’s: exclusieve toegang tot de speciale events van het NFF, van de NFF Openingsavond, de uitreiking van de Gouden Kalveren en het Filmbal, tot rode loper premières in gezelschap van bekende acteurs en makers uit de Nederlandse filmwereld
  • Aantrekkelijke en creatieve op maat ontwikkelde activatieprogramma’s voor zowel de B2B- als de B2C-markt

Het NFF heeft vier diverse partnerpakketten samengesteld:

NFF Founding Partner
Als één van de belangrijkste partners van het NFF heeft u beschikking over een zeer grootschalig pakket aan exposure & advertising en communicatie en kunnen de NFF bezoekers niet om uw merk heen.

Bekijk de mogelijkheden

NFF Official Partner
Gedurende het gehele festival in de spotlights van lokale, regionale en (inter)nationale media en ruimte voor het ontwikkelen van creatieve activaties vooruitlopend op én gedurende de festivalweek. Exclusief binnen uw branche.

Bekijk de mogelijkheden

 

NFF Premium Partner
Als NFF Premium Partner krijgt u toegang tot het hart van de Nederlandse filmcultuur. U profiteert van diverse branding en exposure mogelijkheden, een compleet assortiment van exclusieve hospitality tickets voor de hoogtepunten van het festival.

Bekijk de mogelijkheden

 

NFF Prefered Supplier
Het NFF Prefered Supplier pakket is speciaal ontwikkeld voor die bedrijven en ondernemingen die willen bijdragen aan de festivalbeleving met hun diensten en producten, waaronder o.a. food & beverage, technisch support én mediaruimte.

Bekijk de mogelijkheden

 

De pakketten vormen de aantrekkelijke en zeer gevarieerde basis voor uw sponsorship. Daarnaast wordt ieder partnership volledig op maat samengesteld, passend bij de specifieke wensen en behoeften van uw organisatie.

Contact

Voor het maken van een afspraak en extra informatie over de mogelijkheden van een partnership met het NFF kunt u contact opnemen met onze afdeling Partnerships en Relatiebeheer via 030-2303800 en [email protected].