Steun ons

Het Nederlands Film Festival (NFF) is het belangrijkste én meest prestigieuze festival voor de Nederlandse film en dé plek waar je de veelzijdigheid ervan van heel dichtbij kunt beleven. Van inspirerende speelfilms, documentaires, animaties, korte films, tot televisiedrama’s en evenementen voor jong en oud. Het festival staat voor arthouse en mainstream, voor digitale en interactieve media, voor diepgang en feest.

Het festival vierde in 2017 haar 37e editie dat 148.000 bezoeken trok voor 350 vertoningen van film, televisie en interactieve producties. Er vonden 96 premières plaats waar 330 meter rode loper aan te pas kwam. Onder andere tijdens het L’OR Gouden Kalveren Gala werden 21 Gouden Kalveren uitgereikt, in een competitie waar 135 producties zich voor inschreven, in een TV-show met Ivo Niehe waar 846.000 mensen naar keken op NPO1.

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder steun, van NFF Vrienden, vrijwilligers en partners. Er is een breed aanbod aan manieren om bij te dragen aan het Nederlands Film Festival, van kleine gebaren tot grootse samenwerkingen.

Word NFF Vriend
Als supporter van de Nederlandse film word je NFF Vriend! Geef je liefde voor film een gouden randje en geef het Nederlands Film Festival een steuntje in de rug.
Meer over NFF Vrienden

De Ondernemers Club

Het Groot Utrechtse bedrijfsleven vindt elkaar bij NFF. De vereniging is een trotse ambassadeur van het Nederlands Film Festival. Dat doet zij al meer dan 10 jaar met succes.
Meer over de NFF Ondernemersclub

Partner worden
Het NFF is met haar artistieke handtekening, de duizenden bezoekers en de enorme media-aandacht die het genereert, een uniek platform voor merken, bedrijven en producten om zich te profileren, relaties te versterken en maatschappelijke betrokkenheid te tonen.
Meer over de NFF Partnerships

Bekijk de partnerpresentatie van 2018: