Partner worden

148.000 bezoeken, 83 premières, 21 Gouden Kalveren, 330 meter rode loper, 276.000 programmakranten, 1.427.914 bezoeken filmfestival.nl, 700.000 kijkers van de Uitreiking Gouden Kalveren op NPO1 en een totale PR waarde van 20,3 miljoen. Dat was het Nederlands Film Festival (NFF) in 2018. Bekijk hier NFF 2018 in cijfers.

Met de vele duizenden bezoekers en de enorme media-aandacht die het genereert, is het NFF een uniek platform voor merken en bedrijven om zich te profileren, relaties te versterken en maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Een samenwerking met het NFF biedt:

  • Een platform om uw merk te profileren onder een groot landelijk publiek: bij ruim 148.000 bezoekers op het festival en meer dan 1.427.000 online bezoekers
  • Exclusieve toegang tot de speciale events van het NFF voor u en uw relaties: van de openingsavond, de uitreiking van de Gouden Kalveren en het feestelijke Filmbal tot de rode loper premières in gezelschap van bekende acteurs en makers uit de Nederlandse filmwereld
  • Creatieve, op maat ontwikkelde activatieprogramma’s voor zowel de B2B- als de B2C-markt

De onderstaande vier pakketten vormen de basis voor het partnership op maat.

NFF Founding Partner
Als één van de belangrijkste partners van het NFF heeft u beschikking over een zeer grootschalig pakket aan exposure & advertising en kunnen de NFF bezoekers niet om uw merk heen.

NFF Official Partner
Gedurende het gehele festival in de spotlights van lokale, regionale en (inter)nationale media en ruimte voor het ontwikkelen van creatieve activaties vooruitlopend op én gedurende de festivalweek. Exclusief binnen uw branche. 

NFF Premium Partner
Als NFF Premium Partner krijgt u toegang tot het hart van de Nederlandse filmcultuur. U profiteert van diverse branding en exposure-mogelijkheden en een compleet assortiment van exclusieve hospitality tickets voor de hoogtepunten van het festival.

NFF Preferred Supplier
Het NFF Preferred Supplier pakket is speciaal ontwikkeld voor die bedrijven en ondernemingen die willen bijdragen aan de festivalbeleving met hun diensten en producten, waaronder o.a. food & beverage, technisch support én mediaruimte.

Download
Download hier meer informatie over de partnerpakketten en de bijbehorende tegenprestaties.

Contact

Voor het maken van een afspraak en extra informatie over de mogelijkheden van een partnership met het NFF kunt u contact opnemen met onze afdeling Partnerships via 030-2303800 en [email protected].