Stageplaatsen

Gek op film en festivals? Kom dan stage lopen bij het Nederlands Film Festival (NFF). We hebben jouw hulp nodig om van het festival een succes te maken. Bij het NFF krijg je een uniek kijkje achter de schermen, leuke collega’s en een mooie aanvulling op je CV. Misschien help jij straks wel mee met de programmering, de verschillende evenementen, de promotie, het ontvangen van belangrijke (internationale) gasten of de productie van het festival. Interesse? Lees hieronder de mogelijkheden op de verschillende afdelingen.

Momenteel is er 1 openstaande vacature

Afdeling Marketing & Communicatie (aanvang 1 juli t/m eind oktober 2020)

De afdeling Marketing & Communicatie is jaarrond bezig met het promoten van de Nederlandse filmcultuur en de daarbij behorende activiteiten van het NFF, met als hoogtepunt het festival eind september. Het team zorgt voor een heldere en wervende vertaling van het festivalprogramma naar publiek en professionals.

Op de afdeling zijn er diverse stages mogelijk. Binnen het Online team help je onder andere mee met het content management van de website, nieuwsbrieven en de diverse social media kanalen van het NFF. Daarnaast krijg je een aantal eigen rubrieken onder je hoede. Ook is er een mogelijkheid om het team Pers & Publiciteit te ondersteunen, dat o.a. in nauwe samenwerking met de filmdistributeurs en andere partners verantwoordelijk is voor alle publiciteit en het bijhouden hiervan in de media, doelgroepgerichte samenwerkingen, het organiseren van persdagen voorafgaand aan het festival en tijdens het festival alle aanwezige pers ontvangen en begeleiden op de rode loper, met als grote afsluiting de uitreiking van de Gouden Kalveren. Tot slot is er de mogelijkheid om meer te leren over en mee te werken aan de marketing van het Professionals, Talent & Educatie Programma dat plaatsvindt tijdens het festival.

Ter ondersteuning van deze afdeling zoeken wij sociale, creatieve en betrokken collega’s voor de stages of werkervaringsplekken.

Jij

Je volgt een relevante opleiding
Je hebt affiniteit met film, televisie en interactive en het programma wat het NFF biedt
Je bent sociaal vaardig zowel in de omgang met collega’s als met externe partijen
Je bent leergierig en enthousiast
Je bent secuur en stressbestendig
Je bent een teamplayer
Je hebt een aanpakkersmentaliteit
Je hebt een flexibele werkhouding en bent bereid om tijdens het festival lange(re) dagen te maken

Wij bieden

De kans om je te ontwikkelen bij een organisatie met grote landelijke bekendheid
Een dynamische werkomgeving waar je veel kunt leren
Veel ruimte voor creativiteit en nieuwe initiatieven
Een blik achter de schermen van het festival
Toegang tot een groot netwerk van professionals uit de Nederlandse filmwereld en de culturele sector.

De kans te laten zien wat je kunt en daarmee je kansen op een baan in deze sector te vergroten.

Vergoeding

Je krijgt een bescheiden stagevergoeding per maand. Je ontvangt tevens een vergoeding van eventueel te maken reis- en verblijfskosten.

Periode

De periode waarin wordt stagegelopen verschilt per functie. Kijk bij de stageomschrijvingen voor een indicatie van de periode.

Heb je zin in een uitdagende zomer in een dynamische, leerzame en gezellige omgeving?
Neem dan contact op met Fanny Nanlohy via 030-2303800 of [email protected]