Speel een scène na

NFF wordt 40 en dat mag gevierd worden door de Nederlandse film eens goed in de schijnwerpers te zetten. Daarom daagt het NFF leraren uit om een scène uit de Schoolfilm van de Maand na te spelen met hun klas. Dat kan door middel van een nagemaakt filmpje van jullie favoriete scène of door een eigen storyboard, een verzameling van shots (foto’s) van de scène, in te zenden. Dus pak je telefoon en ga samen aan de slag! Stuur je scène in voor 14 september 2020 en maak kans op een echte Film in de Klas filmpremière met rode loper bij jou op school! De winnaar wordt tijdens de start van het NFF op 25 september bekendgemaakt. 

De Schoolfilm van de Maand: Gratis is geschikt voor voortgezet onderwijs. Primair onderwijs maakt gebruik van de film Toen mijn vader een struik werd. Selecteer de juiste film en ga aan de slag!

Meld je aan

 

De Voorwaarden 
 •  De gekozen scène moet herkenbaar zijn
 •  Je kunt gebruikmaken van foto’s of een filmpje
 •  De maximale duur van een filmpje is 5 minuten
 •  Aanmelden kan t/m 14 september 2020

 


 

 

 • NFF Educatie Programma 2020: Haal NFF naar je klas

  NFF trekt jaarlijks 10.000 leerlingen en studenten naar het festival in Utrecht. Dit jaar pakken we het anders aan en haal je als school het NFF naar het klaslokaal! Met vertoningen van zorgvuldig gekozen Nederlandse films, verdiepend (online) lesmateriaal voor elk leerjaar, videogesprekken met makers en NFF filmkits, waarmee een klaslokaal veranderd in een NFF-bioscoop!

  Leer meer met NFF
 • Film in de Klas

  Film in de Klas biedt docenten van het primair en voortgezet onderwijs, jaarrond gratis filmeducatie in de vorm van films en filmlessen voor in de klas of online.

  Haal je gratis filmpakket