Kijken

Log nu in met je Mijn NFF account om:
  • Gratis tickets te bestellen voor NFF Extended
  • Gratis online Professionals Programma’s kijken

Programma

Documentaire over de succesvolle Nederlandse illusionist Hans Klok die een podium tracht te veroveren in het amusementsmekka Las Vegas en ervaart dat hij voor moeilijke keuzes komt te staan.

Illusionist Hans Klok, die jarenlang zijn Nederlandse shows afsloot met de kreet 'See you in Vegas', gelooft oprecht in zijn Amerikaanse droom. Documentairemakers Beumer en Krijgsman volgen de gedreven artiest tijdens de periode dat hij zich ontworstelde aan de Nederlandse polder om het te gaan maken in de woestijnstad Las Vegas, 'capital of entertainment'. Dat de weg naar de internationale top bezaaid is met onverwachte tegenslagen en moeilijke beslissingen, verbaast niemand in de entourage van de illusionist. Toch is het voor de broer van Klok even slikken als hij als manager aan de dijk wordt gezet omdat Hans onmogelijk een exclusief contract met Stage Entertainment van Joop van den Ende kan weigeren. Ondanks alle glamour en glitter, blijft Hans Klok in dit filmportret een gezonde Hollandse gozer die alles uit de kast wil halen. Dat daarbij het nodige te raden overblijft, spreekt vanzelf.

Wil je een kijkje in het hoofd van de maker? Regisseur Antoinette Beumer geeft op donderdag 30 september een masterclass waarbij o.a. Elise Schaap ook aanschuift. Klik hier voor meer informatie en tickets.