Kijken

Log nu in met je Mijn NFF account om:
  • Tickets voor de Talentdagen bestellen (€11,- en €8,- met CJP of studentenkorting)
  • Gratis online Professionals Programma’s kijken

Programma

Is deze liefdesrelatie gedoemd te mislukken, of krijgt deze een happy end? In deze intieme en intuïtieve VR-ervaring is dat helemaal aan jou.

Deze VR-ervaring van schrijver-muzikant Micha Hamel en maker Demian Albers voelt zowel groots als intiem. Groots omdat je in deze zogenaamde 'room scale VR' vrij kunt rondwandelen door de driedimensionale tekeningen, op het ritme van de woorden. Intiem omdat je in Apart Samen letterlijk in een liefdesrelatie duikt, die op de klippen dreigt te lopen. Door de speels getekende tableaus en de intuïtieve interactie beleef je de jeugdherinneringen van de geliefden die tegenpolen blijken. Als volwassenen hebben ze hun eigen gevoelens en verwachtingen, maar welke kies jij om aan te horen of te onderzoeken? Door deze keuzevrijheid en het feit dat je nooit alles kunt meekrijgen, wordt hun liefdesgeschiedenis voor de bezoeker een subjectieve én intuïtieve ervaring.

Bekijk op YouTube het verhaal van Apart Samen van de makers Micha Hamel en Demian Albers.

Apart Samen is onderdeel van Storyspace, een grootse expositie in Bibliotheek Neude. Klik op de datum van jouw keuze om een ticket voor een tijdslot (€2,50) te bestellen.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01