Yous & Yay: New Emotions Podcast Live @ NFF

Voor een keer niet vanuit de eigen studio, maar vanuit het NFF Festivalhart: een unieke live-editie van de succesvolle podcast New Emotions. Komt dat zien (en horen).

Yousef Gnaoui & Pepijn Lanen maken sinds 2017 de podcast New Emotions voor de VPRO. Yousef Gnaoui (1984) is bekend onder zijn artiestennaam Sef en is naast muzikant ook regisseur en grafisch ontwerper. Pepijn Lanen (1982) staat bekend als Faberyayo van hiphopformatie De Jeugd van Tegenwoordig. Voor hun podcast interviewen ze personen uit alle windstreken en tussen alle uitersten en tegenpolen - oud en jong, dwars door de samenleving heen. Dat doen ze normaliter vanuit hun roze studio, maar ze zijn dol op interactie. En dus kan het publiek vandaag gratis kijken én luisteren hoe deze podcastfenomenen, vanuit een hoekje van festivalhart De Winkel van Sinkel, te werk gaan en gasten als Victor D. Ponten en Willem de Bruin, respectievelijk regisseur en hoofdrolspeler van Catacombe.

Tickets

Yous & Yay: New Emotions Podcast Live @ NFF

Winkel van Sinkel - Cocktaillounge za 29 sep 14:00 - 16:30

Vrije toegang. Niet vanuit de eigen roze studio, maar vanuit het festivalhart: een unieke live NFF-editie van de succesvolle podcast.

14:00

Zaalprogramma

16:30

Ook interessant