VERS Film Quiz

Heb jij als filmprofessional last van serieuze beroepsdeformatie? Ken jij alle obscure filmfeitjes, en kan jij niet wachten om je te meten met andere vakidioten? Test je filmkennis en ding mee naar de ultieme titel: Quiz Master! Schrijf je gratis in, alleen of met je team, blader nog eens door je filmboeken, pak een drankje en wat borrelhapjes en starten maar. Van nineties-nostalgie tot guilty pleasures, het belooft een hysterische avond vol filmfeiten en -weetjes te worden.

Presentatie: Melody Klaver en Gaite Jansen. 

'In samenwerking met VERS, dé netwerkvereniging voor nieuwe beeldmakers.'

 

Hoe werkt de VERS Filmquiz?

Stap 1: Verzamel een team van filmprofessionals om je heen of daag jezelf uit en speel alleen. Een team bestaat uit minimaal 1 en maximaal 5 personen.

Stap 2: Bestel als team 1 ticket. Let op: Er hoeft dus maar 1 teamlid een ticket te kopen voor het hele team. Zodra een team is aangemeld, rekenen we erop dat jullie meedoen.

Stap 3: Op 28 september kun je laten zien wat je weet. Speel je in een team? Spreek samen af, via een online meeting of fysiek. Degene die het ticket besteld heeft, kan inloggen op het platform van NFF en de live stream met de presentatrices/quiz zien. Als jullie als team online afspreken, kan deze persoon zijn scherm delen in de online meeting.

Stap 4: De quiz bestaat uit meerdere rondes. Na elke ronde vult één teamlid het Google Formulier dat tijdens de quiz gedeeld wordt. Per ronde vul je de antwoorden in op de vragen van die ronde. Het formulier wordt na de ronde direct opgestuurd naar de organisatie en nagekeken. 

Tickets

VERS Film Quiz

Online Studio 2 online ma 28 sep 16:00 - 17:30

Test je filmkennis met je collega filmprofessionals en ding mee naar de ultieme titel: Quiz Master!

16:00

Programma

17:30