De keuze van Tim Hofman: Joardy Season

Dit jaar treden de Blikverruimers ook op als gastprogrammeur van recente producties. Dus ook Tim Hofman.

De drie prominente en veelzijdige makers Jandino Asporaat, Tim Hofman en Halina Reijn geven tijdens het Nederlands Film Festival 2019 vorm aan het programmaonderdeel Blikverruimers. Nieuw aan het programma is dat zij als gastcurator een vijftal recente producties programmeren, die voor hen van betekenis zijn. Daarnaast wordt net als de voorgaande succesvolle edities in 2017 en 2018, een verdiepend avondprogramma samengesteld.

Blikverruimer Tim Hofman over zijn keuze voor Joardy Season en Milkshake: "Jim (Joardy) heeft zoveel talent om normale mensen neer te zetten, dat ik er misselijk van word. Je móét dit zien. Giancarlo Sanchez doet regie, die vent is geweldig. Milkshake is een leuke korte film van Kevin Boitelle. Ook al zo'n goede maker."

Tickets

De keuze van Tim Hofman: Joardy Season

Pathé Rembrandt 3 za 28 sep 13:30 - 15:00 11,00

Dit jaar treden de Blikverruimers ook op als gastprogrammeur van recente producties. Dus ook Tim Hofman. Over zijn keuze voor Joardy Season en Milkshake: "Jim (Joardy) heeft zoveel talent om normale mensen neer te zetten, dat ik er misselijk van word. Je móét dit zien. Giancarlo Sanchez doet regie, die vent is geweldig. Milkshake is een leuke korte film van Kevin Boitelle. Ook al zo'n goede maker."

13:30

Milkshake

Een man vindt een lege milkshakebeker in het mandje van zijn nieuwe fiets. Even woest als vastberaden besluit hij op onderzoek uit te gaan om te achterhalen waar deze beker vandaan komt.

Lengte: 11min
Regie: Kevin Boitelle
lees meer

13:41

Joardy Season

Webserie rondom het typetje Harco, ook bekend als ‘de Huilon Man’ van het YouTube-kanaal Joardy Film. Tragikomische portretten van de eigentijdse mens, beïnvloed door Harco’s ongefilterde aanwezigheid.

Lengte: 8min
Regie: Jan Hulst, Giancarlo Sanchez, Teddy Cherim
lees meer
15:00