De keuze van Tim Hofman: Joardy Season

Dit jaar treden de Blikverruimers ook op als gastprogrammeur van recente producties. Dus ook Tim Hofman.

De drie prominente en veelzijdige makers Jandino Asporaat, Tim Hofman en Halina Reijn geven tijdens het Nederlands Film Festival 2019 vorm aan het programmaonderdeel Blikverruimers. Nieuw aan het programma is dat zij als gastcurator een vijftal recente producties programmeren, die voor hen van betekenis zijn. Daarnaast wordt net als de voorgaande succesvolle edities in 2017 en 2018, een verdiepend avondprogramma samengesteld.

Blikverruimer Tim Hofman over zijn keuze voor Joardy Season en Milkshake: "Jim (Joardy) heeft zoveel talent om normale mensen neer te zetten, dat ik er misselijk van word. Je móét dit zien. Giancarlo Sanchez doet regie, die vent is geweldig. Milkshake is een leuke korte film van Kevin Boitelle. Ook al zo'n goede maker."

Tickets

De keuze van Tim Hofman: Joardy Season

Pathé Rembrandt 3 za 28 sep 12:30 - 14:00 11,00

Dit jaar treden de Blikverruimers ook op als gastprogrammeur van recente producties. Dus ook Tim Hofman. Over zijn keuze voor Joardy Season en Milkshake: "Jim (Joardy) heeft zoveel talent om normale mensen neer te zetten, dat ik er misselijk van word. Je móét dit zien. Giancarlo Sanchez doet regie, die vent is geweldig. Milkshake is een leuke korte film van Kevin Boitelle. Ook al zo'n goede maker."