De keuze van Tim Hofman: Hiernamaals

Dit jaar treden de Blikverruimers ook op als gastprogrammeur van recente producties. Dus ook Tim Hofman.

De drie prominente en veelzijdige makers Jandino Asporaat, Tim Hofman en Halina Reijn geven tijdens het Nederlands Film Festival 2019 vorm aan het programmaonderdeel Blikverruimers. Nieuw aan het programma is dat zij als gastcurator een vijftal recente producties programmeren die voor hen van betekenis zijn. Daarnaast wordt net als de voorgaande succesvolle edities in 2017 en 2018, een verdiepend avondprogramma samengesteld.

Blikverruimer Tim Hofman over zijn keuze voor Hiernamaals en Jetski: "Willem Bosch maakte Hiernamaals. Ik ben echt dol op hoe die man schrijft. Het is een mooie, breekbare film. En Jetski is in z'n 1-op-1 puurheid erg fraai."

Tickets

De keuze van Tim Hofman: Hiernamaals

Louis Hartlooper Complex 3 za 28 sep 14:30 - 16:31 11,00

Dit jaar treden de Blikverruimers ook op als gastprogrammeur van recente producties. Dus ook Tim Hofman. Over zijn keuze voor Hiernamaals en Jetski: "Willem Bosch maakte Hiernamaals. Ik ben echt dol op hoe die man schrijft. Het is een mooie, breekbare film. En Jetski is in z'n 1-op-1 puurheid erg fraai." Q&A met regisseur Willem Bosch van Hiernamaals.