Talent Awards Ceremonie

De meest felbegeerde onderscheidingen van het festival! Tijdens de Talent Awards Ceremonie staan de makers van morgen in de schijnwerpers. Afstudeerders van verschillende Nederlandse film- en kunstacademies en debutanten maken kans op de Pathé Tuschinski Award, de Fentener van Vlissingen Fonds Award, de Filmproducenten Nederland (FPN) Award, de Filmfonds Wildcards en de Filmprijs van de Stad Utrecht.

Op het Nederlands Film Festival krijgen net afgestudeerde makers van diverse Nederlandse film- en kunstopleidingen een podium. Hun werk wordt getoond aan publiek en toekomstige collega’s en deelname aan de competitie kan een mooie nominatie en award opleveren. Op deze manier hoopt het NFF nieuwe makers te helpen bij het zetten van de eerste échte stappen in de film- en televisiewereld en een bijdrage te leveren aan de verbreding van hun professionele netwerk.
  
Films en makers van de NFF Studentencompetitie komen in aanmerking voor de Pathé Tuschinski Award, de Fentener van Vlissingen Fonds Award en de Filmproducenten Nederland (FPN) Award. Afstudeerfilms maken ook kans op een Filmfonds Wildcard in de categorie fictie, documentaire en animatie. Dit om de realisering van een volgend project te stimuleren. In de NFF Debuutcompetitie wordt de beste debuutfilm bekroond met de Filmprijs van de Stad Utrecht.

Dit programma is gratis toegankelijk. 

Voertaal:Nederlands

Tickets

Talent Awards Ceremonie

Stadsschouwburg - DE Zaal ma 30 sep 14:00 - 16:00 0,00

De meest felbegeerde onderscheidingen van het festival! Dit programma is gratis toegankelijk. 

14:00

Zaalprogramma

16:00