NFF Talkshow

De ideale festivaldagafsluiting, met Art Rooijakkers of Eva Cleven als enthousiaste gastheer of -vrouw, spraakmakende gasten en het heetste festivalnieuws. Kom gezellig langs in het monumentale festivalhart!

Hét podium voor zowel opkomende talenten als gevierde sterren en grote namen is de dagelijkse NFF Talkshow. Deze ideale festivaldagafsluiting is een vaste waarde op het NFF. Talkshowveteraan Art Rooijakkers is dit jaar opnieuw van de partij als enthousiaste en betrokken presentator, terwijl Eva Cleven haar NFF-debuut maakt. In het monumentale festivalhart De Winkel van Sinkel neemt Art of Eva elke avond de stand van zaken in filmland Nederland door. Met spraakmakende en verrassende gasten, flitsende fragmenten en onthullende interviews. Kom gezellig langs, toegang is gratis!

Tickets

NFF Talkshow

Festivalhart: Winkel van Sinkel vr 28 sep 22:15 - 23:00

Met o.a. Malou Wagemaker en Bo van der Meer (Cheek to Cheek), acteurs Romana Vrede en Yfendo van Praag (Kraaiennest), Gouden Kalf-genomineerden Job, Joris & Marieke (A Double Life), Blikverruimers Yous & Yay en muziek van Kypski. Vrije toegang, presentatie Art Rooijakkers.

22:15

Zaalprogramma

23:00

NFF Talkshow

Festivalhart: Winkel van Sinkel za 29 sep 22:15 - 23:00

Met o.a. de makers van Gouden Kalf-kanshebber Bankier van het verzet, muziekjournalist Job de Wit over videoclips, regisseur Michiel van Erp over Niemand in de Stad en muziek van The Jody Foster Xperience. Vrije toegang, presentatie Art Rooijakkers.

22:15

Zaalprogramma

23:00

NFF Talkshow

Festivalhart: Winkel van Sinkel zo 30 sep 22:15 - 23:00

Met o.a. regisseur Joren Molter en scenarist Britt Snel (Kind en Dòst), ANNE+-makers Valerie Bisscheroux, Maud Wiemeijer en Hanna van Vliet, Blikverruimer Adriaan de Jongh, regisseur John Appel (Sprekend Nederland) en muziek van DJ Prace. Vrije toegang, presentatie Art Rooijakkers.

22:15

Zaalprogramma

23:00

NFF Talkshow

Festivalhart: Winkel van Sinkel ma 1 okt 22:15 - 23:00

Met o.a. regisseur David-Jan Bronsgeest en producent Tim Koomen (Meet Jimmy, Unité) over hun Hollywoodavontuur, regisseur Roel Reiné over Redbad en Blikverruimer én voor een Gouden Kalf-genomineerd actrice Olga Zuiderhoek. Vrije toegang, presentatie Art Rooijakkers.

22:15

Zaalprogramma

23:00

NFF Talkshow

Festivalhart: Winkel van Sinkel di 2 okt 22:15 - 23:00

Met o.a. de bekendmaking van de winnaar van de MovieZone Award door de jongerenjury en de drie kersverse genomineerden voor het Gouden Kalf voor Beste Interactive. Vrije toegang, presentatie Eva Cleven.

22:15

Zaalprogramma

23:00

NFF Talkshow

Festivalhart: Winkel van Sinkel wo 3 okt 22:15 - 23:00

Met o.a. Hans Beerekamp maakt de nominatie van de Prijs van Nederlandse Filmkritiek bekend, regisseur Marlies van der Wel over Emily, Ben Sombogaart over Rafaël, en muziek van Faradays. Vrije toegang, presentatie Eva Cleven.

22:15

Zaalprogramma

23:00

Ook interessant