NFF Interactive Gouden Kalf Avond

Ontmoet de makers van de 10 kanshebbers op het Gouden Kalf voor Beste Interactive 2019. Zij doen aan de zaal en aan moderator Dan Hassler-Forest uit de doeken wat er allemaal kwam kijken bij de realisatie.

Tien geselecteerde projecten, variërend van sterke staaltjes webdesign en narratieve experimenten tot virtuele documentaires en geanimeerde webcomics. De geselecteerde makers doen aan de zaal en aan moderator Dan Hassler-Forest in tien minuten uit de doeken wat hun project behelst, en wat er bij de realisatie allemaal kwam kijken.

Aan het eind van de avond worden de drie genomineerden voor het Gouden Kalf voor Beste Interactive 2019 bekendgemaakt door de voorzitter van de vakjury.

Is na deze live screening de nieuwsgierigheid gewekt? Ga dan de projecten bekijken, doen, spelen of ervaren. Gratis en voor niks en het gehele festival door in de NFF Interactive Expo in AG, Ruimte voor nieuwe kunst en media (Minrebroederstraat 16) en IMPAKT, centrum voor mediacultuur (Lange Nieuwstraat 4).

De 10 geselecteerden:

• AHORSE! – Wendy Gutman (Wendela Scheltema)
ASCENT FROM AKERON – Gustavo Garcia (Submarine Channel) 
DIE FERNWEH OPER – Daniel Ernst (The Shoebox Diorama) 
EEN ANDERE DROOM – Tamara Shogaolu (Ado Ato Pictures) 
EIGHT – Michel van der Aa (Stichting doubleA) (tickets beschikbaar)
HET SOCIAL SORTING EXPERIMENT – Steye Hallema (WildVreemd) 
IN MY ABSENCE – Niki Smit, Maartje Nevejan (Cerutti Film) 
KISSING DATA SYMPHONY – Karen Lancel, Hermen Maat (Lancel/Maat) 
NOTES FROM ALEPPO – Issa Touma (Paradox) 
SKAM NL – Bobbie Koek, Isabel Lamberti, Floor van der Meulen (NTR)

Tickets

NFF Interactive Gouden Kalf Avond

Festivalhart: Winkel van Sinkel ma 30 sep 20:00 - 22:00

Vrije toegang. Ontmoet de makers van de 10 kanshebbers op het Gouden Kalf voor Beste Interactive 2019. Zij doen aan de zaal en aan moderator Dan Hassler-Forest uit de doeken wat er allemaal kwam kijken bij de realisatie.

20:00

Zaalprogramma

22:00