NFF Conferentie: Over kleur gesproken

Institutioneel racisme staat mede door de wereldwijde Black Lives Matter-beweging hoog op de agenda. Wat kunnen we individueel én samen doen om de praktijk in de audiovisuele industrie te veranderen? Het nieuwe initiatief KLEUR jaagt inclusiviteit en diversiteit in de film- en televisiewereld aan. In een keynote speech vertelt initiatiefnemer Manoushka Zeegelaar Breeveld over de missie, de werkpraktijk van mensen van kleur, en de toekomst. Vervolgens gaan diverse makers onder leiding van Zarayda Groenhart in gesprek over het nieuwe initiatief. Waar staan we nu, en waar moeten we heen? Hoe kan KLEUR een rol van betekenis spelen om makers en verhalen van kleur beter gepresenteerd te krijgen in de filmsector?

Met: Manoushka Zeegelaar Breeveld (actrice en aanjager KLEUR), Walid Benmbarek (acteur), Edson da Conceicao (regisseur), Shamira Raphaela (regisseur) en Esther Duysker (scenarist). 

Moderator: Zarayda Groenhart (presentatrice, ondernemer en podcast-host)

Taal: Nederlands

Dit evenement is onderdeel van de NFF Conferentie: Life As We Know It.

Bekijk hier de overige sessies van de NFF Conferentie of bestel direct je ticket.

Tickets

NFF Conferentie: Over kleur gesproken

Online Blauwe Zaal online di 29 sep 08:30 - 09:30

Dit jaar vindt de NFF Conferentie volledig online plaats met als thema: Life As We Know It. Nationale en internationale sprekers discussiëren over de stand van zaken in het Nederlandse AV-landschap, belangrijke ontwikkelingen en inspirerende initiatieven. Dit programma is onderdeel van de NFF Conferentie 2020.

08:30

Programma

09:30

NFF Conferentie: Over kleur gesproken (terugkijken)

Online wo 30 sep 09:30 - 11:30