NFF Conferentie: Mobile Matters

Televisieschermen worden groter, en bioscopen worden grandiozer. Ondertussen verplaatsen steeds meer makers zich juist naar kleine schermen: die van mobiele devices. Hoe spelen makers en schrijvers in op de korte aandachtsspanne van een mobiele consument? Welke tools biedt een mobiel device om een verhaal te ervaren? Is korte, episodische content in een verticale aspect ratio de trend van 2020? En welke rol spelen social media platforms, maar ook het nieuwe ‘mobile only’ VOD-platform Quibi in deze ontwikkeling?

Met: Rebecca Thomas (regisseur van o.a. Quibi’s When the Streetlights Go On en Stranger Things), The Kissinger Twins, Dawid en Kasia (regisseurs van de Instagram interactive series @sufferosa en @theportaldiaries) en Nirit Peled (regisseur van o.a. de WhatsApp-documentaire A Temporary Contact).
Moderator: Lilian Stolk (The Hmm).
Taal: Engels 

Dit evenement is onderdeel van de NFF Conferentie: Life As We Know It.

Bekijk hier de overige sessies van de NFF Conferentie of bestel direct je ticket.

 

Tickets

NFF Conferentie: Mobile Matters

Online Professionals Online - Conferentie di 29 sep 15:00 - 16:00

Dit jaar vindt de NFF Conferentie volledig online plaats met als thema: Life As We Know It. Nationale en internationale sprekers discussiëren over de stand van zaken in het Nederlandse AV-landschap, belangrijke ontwikkelingen en inspirerende initiatieven. Dit programma is onderdeel van de NFF Conferentie 2020.

15:00

Programma

16:00

NFF Conferentie: Mobile Matters (terugkijken)

Online wo 30 sep 13:30 - 15:30