NFF Conferentie: Covid Creating

In 2020 kreeg de audiovisuele industrie een flinke schop. Maar in donkere tijden ontstaan ook lichtpuntjes. Dit programma brengt enkele inspirerende initiatieven uit de film- en interactieve sector aan het licht, die op een innovatieve en unieke wijze omgingen met de COVID-19-restricties. Zijn de makers van mening dat de begrenzingen die gepaard gingen met quarantaine hen nieuwe inzichten bood? En hoe kijken ze tegen de sector aan, nu zaken mogelijk voor de rest van het jaar beïnvloed worden door de anderhalvemetersamenleving?

Met: Cas Boland (Noord Nederlands Toneel), Simon Evans (regisseur van de BBC-serie Staged) en Urszula Antoniak (regisseur, scenarist van o.a. Nothing Personal en Beyond Words).
Moderator: Maurice Seleky (Amsterdam Museum).

Taal: Engels

Dit evenement is onderdeel van de NFF Conferentie: Life As We Know It.

Bekijk hier de overige sessies van de NFF Conferentie of bestel direct je ticket.

Tickets

NFF Conferentie: Covid Creating

Online Professionals Online - Conferentie di 29 sep 09:45 - 10:45

Dit jaar vindt de NFF Conferentie volledig online plaats met als thema: Life As We Know It. Nationale en internationale sprekers discussiëren over de stand van zaken in het Nederlandse AV-landschap, belangrijke ontwikkelingen en inspirerende initiatieven. Dit programma is onderdeel van de NFF Conferentie 2020. 

09:45

Programma

10:45

NFF Conferentie: Covid Creating

Online wo 30 sep 10:45 - 12:45

NFF Conferentie: Covid Creating (terugkijken)

Online wo 30 sep 10:45 - 12:45