NFF Conferentie: A Fair Practice

Begin 2020 zag de Intentieverklaring Audiovisuele Sector het levenslicht; een sectorspecifieke aanvulling op de Fair Practice Code. Hierin staan de gedragscodes omtrent professioneel handelen in de AV-sector. Kort daarna bracht COVID-19 de hele wereld, en daarmee ook de sector, vrijwel tot stilstand. Nu het werk weer deels is opgestart kunnen de intentieverklaring en de gedragscodes van pas komen bij de wederopbouw. In deze sessie gaat NFF in gesprek met professionals over wat de vijf kernwaarden van de Intentieverklaring — solidariteit, diversiteit, vertrouwen, duurzaamheid en transparantie — voor hen betekenen, en hoe deze waarden volgens hen toegepast kunnen worden. In samenwerking met Kunsten ‘92 en NAPA.

Met: Anne Breure (initiatiefnemer FPC), Pieter Bart Korthuis (scenarioschrijver), Koji Nelissen (producent) en Amira Duyhouwer (regisseur) 
Taal: Nederlands

Dit evenement is onderdeel van de NFF Conferentie: Life As We Know It.

Bekijk hier de overige sessies van de NFF Conferentie of bestel direct je ticket.

Tickets

NFF Conferentie: A Fair Practice

Online Professionals Online - Conferentie di 29 sep 10:45 - 11:45

Dit jaar vindt de NFF Conferentie volledig online plaats met als thema: Life As We Know It. Nationale en internationale sprekers discussiëren over de stand van zaken in het Nederlandse AV-landschap, belangrijke ontwikkelingen en inspirerende initiatieven. Dit programma is onderdeel van de NFF Conferentie 2020. 

10:45

Programma

11:45

NFF Conferentie: A Fair Practice (terugkijken)

Online wo 30 sep 11:45 - 13:45