NFF Conferentie 2019 - Re:define

Op dinsdag 1 oktober sluit het Professionals Programma af met de jaarlijkse NFF Conferentie voor de hele Nederlandse AV-industrie. Het thema van 2019, ‘Re:define’, speelt in op hoe wij als sector onze manier van denken en samenwerkingen kunnen herdefiniëren en vormgeven. Makers uit alle vakdisciplines worden uitgenodigd elkaar te inspireren, hun visies te delen en aan te scherpen. Zo slaan we tijdens de NFF Conferentie bruggen, verleggen we grenzen, ontkomen we aan hokjesdenken en gaan we interdisciplinaire samenwerkingen aan.

Tijdens de NFF Conferentie staat het experiment en stimuleren van creativiteit voorop. Na een plenaire opening komen deze dag in diverse sessies actuele thema’s voor de Nederlandse audiovisuele industrie aan bod. Of je nu werkzaam bent als maker of beleidsmaker, in interactive, film of televisie, makers uit alle vakdisciplines worden uitgenodigd hun visies te delen en deel te nemen aan het grotere doel van de NFF Conferentie: het verbeteren van de AV-industrie van Nederland. 

Voor meer informatie over de programma-onderdelen van de NFF Conferentie, klik hier.

Dagtickets voor de NFF Conferentie (€35,-) zijn hieronder verkrijgbaar. Wil je liever alleen de ochtend of alleen de middag naar de Conferentie? Bestel dan je tickets los:

Ticket NFF Conferentie Ochtend (€19,50)
Ticket NFF Conferentie Middag (€19,50)

Let op: Heb je een pas? Log dan altijd éérst in bij Mijn NFF voor je tickets gaat bestellen, dan verschijnt jouw persoonlijke tarief.

Voertaal: Nederlands & Engels

Tickets

NFF Conferentie 2019 - Re:define

Stadsschouwburg Utrecht Algemeen di 1 okt 09:30 - 19:30

Hét jaarlijkse evenement waar de gehele AV-industrie van Nederland samenkomt.

09:30

Zaalprogramma

19:30