Nederlandse Filmnacht: Niemand in de Stad

Op de derde editie van de Nederlandse Filmnacht vertonen theaters door heel Nederland (waaronder 't Hoogt) één exclusieve voorpremière van de gloednieuwe Nederlandse arthousefilm -en officiële NFF-openingsfilm- Niemand in de stad.
Maar dat niet alleen, want behalve de main attraction mag de omlijsting er ook zijn. In 't Hoogt trapt de band tw/ce de avond af, en na de aftiteling geeft de band SPROKEN een optreden weg. Er komt een viertal spoken word-artiesten aan het woord met teksten geïnspireerd op de film en het boek. De avond wordt afgesloten met een silent disco waarbij SwiepSwap Soundsystem voor de muziek tekent. Niemand in de stad? Iedereen naar deze nacht, zul je bedoelen!

Klik hier voor meer informatie over de Filmnacht door het hele land in De Gigant, Apeldoorn; Filmhuis Den Haag, Natlab, Eindhoven; Concordia, Enschede; Red Carpet Lounge, Leiden; LUX, Nijmegen; LantarenVenster, Rotterdam; Luxor, Zutphen; Ketelhuis, Amsterdam i.s.m. Eye. De landelijke Filmnacht vindt dit jaar voor het eerst plaats tijdens het Nederlands Film Festival. De randprogrammering wordt verzorgd door de filmtheaters.