MovieZone Talent Day

De MovieZone Talent Day wordt dit jaar voor het eerst op het NFF georganiseerd, in samenwerking met Eye Filmmuseum. De dag is bedoeld voor jonge filmliefhebbers en -makers rond de 15-25 jaar. Zij krijgen in de Winkel van Sinkel een gevarieerd dagprogramma voorgeschoteld vol tips, trucs, wetenswaardigheden en inspiratie, maar het is natuurlijk ook een uitgelezen kans om zielsverwanten te ontmoeten die dezelfde passie delen. Filmprofs vertellen er over de ins & outs van hun vak en geven desgewenst ook feedback op vooraf ingestuurde scenario's en filmplannen. Inclusief lunch.

Programma: onder meer Valerie Bisscheroux en Maud Wiemeijer, regisseur en scenarist van de gloednieuwe webserie ANNE+, zullen een workshop scenario schrijven verzorgen. Host van de dag is BNN-presentator Nathan de Vries.

Doe je mee en wil je feedback op je eigen film, scenario of plan? Dan kan je hier tot 23 september je eigen werk insturen.

Bekijk de MovieZone instagram

 

De MovieZone Talent Day is er voor jonge filmliefhebbers en -makers (tot 25 jaar). Verwacht een gevarieerd dagprogramma vol tips, trucs, wetenswaardigheden en inspiratie. Filmprofs vertellen er over de ins & outs van hun vak en geven desgewenst feedback op vooraf ingestuurde scenario’s en filmplannen. 

Ook interessant