NFF en VPRO presenteren Masterclass: De kijk van Koolhoven

Kijk mee door de ogen van regisseur en cinefiel Martin Koolhoven, die live zijn favoriete films op de ontleedtafel legt.

Dat Martin Koolhoven een eigenzinnige kijk op filmzaken heeft, bewijst hij met zijn eigen oeuvre (met zijn meest recente Brimstone als goed voorbeeld), maar ook met zijn cultfilmevenement Cinema Egzotik in Eye. Voor de VPRO werkt Koolhoven nu aan een tv-programma, De Kijk van Koolhoven, waarin hij in zes afleveringen zijn favoriete (auteurs)films bespreekt  én analyseert, van Once Upon a Time in the West tot Basic Instinct en van Jaws tot Delicatessen. Op het NFF trapt hij vast af met een grootse masterclass, waarin hij de ogen van de zaal opent voor filmtaal en bijzondere vondsten of trucjes. Er zal dus veel moois te zien zijn en heel wat interessante stof voorbij komen. Maar er is -zoals het een masterclass betaamt- uiteraard ook volop de gelegenheid om vragen af te vuren op meester Martin.

Dit programma zit in het We Are Public aanbod.

Tickets

NFF en VPRO presenteren Masterclass: De kijk van Koolhoven

Stadsschouwburg - DE Zaal wo 3 okt 14:30 - 16:30 17,50

Kijk mee door de ogen van regisseur en cinefiel Martin Koolhoven, die live zijn favoriete films op de ontleedtafel legt.Dit programma zit in het We Are Public aanbod.

14:30

Masterclass

16:30