Kort: Een vreemde natuur

Verzamelprogramma met Ultrakort - Human Nature, The Walking Fish, Het juk, Wild, De Ontmoeting - Koekoek! en Downward Facing Dogs.

Tickets

Kort: Een vreemde natuur

Kinepolis Jaarbeurs 2 di 1 okt 22:30 - 23:56 11,00

22:30

Ultrakort - Human Nature

Als je de rollen van mensen en dieren eens omdraait, kom je in een wereld waarin dieren met hun huismensjes naar de mensenarts gaan. En besef je pas goed hoe merkwaardig wij omgaan met dieren.

Lengte: 2min
Regie: Sverre Fredriksen
lees meer

22:33

The Walking Fish

Een ambitieuze amfibievis wil de mensenwereld ontdekken. Haar verlangen is zo sterk, dat ze transformeert in een mens. Maar zelfs als jonge vrouw blijft ze streven naar meer. Zal ze ooit tevreden zijn?

Lengte: 19min
Regie: Thessa Meijer
lees meer

22:52

Het juk

Alsof het voor de eerste keer ontmoeten van de familie van je vriend nog niet zenuwslopend genoeg is, lijkt er ook iets rond te spoken in het ouderlijk huis. Ciska doet geen oog dicht, en besluit een kijkje te nemen op zolder.

Lengte: 17min
Regie: Nico van den Brink
lees meer

23:09

Wild

Een norse, egocentrische vader met een kort lontje misdraagt zich tijdens een weekendje weg in Zuid-Limburg, waardoor zowel zijn gezin als de omgeving zich tegen hem keren.

Lengte: 12min
Regie: Jan Verdijk
lees meer

23:21

De Ontmoeting - Koekoek!

In een koekoeksklok woont een eenzame man die elk uur uit zijn huisje wordt gelanceerd om precies op tijd te 'koekoeken'. Tot hij in deze bizarre komedie voor een onverwacht dilemma komt te staan.

Lengte: 8min
Regie: J├Ârgen Scholtens
lees meer

23:29

Downward Facing Dogs

Wanneer Mara te laat haar yogaklas binnenkomt, probeert ze haar zen te vinden. Waarna ze ontdekt dat vandaag haar enige zen te vinden is in het luchten van al haar frustraties.

Lengte: 12min
Regie: Karsten de Vreugd
lees meer
23:56

Ook interessant