Het beste van BNNVARA

Vier op een rij: ijzersterke producties van eigen bodem, met o.a. de NFF openingsfilm Instinct, mede mogelijk gemaakt door BNNVARA. Van lekker zwijmelen en lachen tot klamme handjes, met als gastheer Chris Zegers.

Samen met het NFF organiseert de omroep op vrijdag 4 oktober Het beste van BNNVARA in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Tijdens dit evenement worden vier films vertoond, waaronder een speciale voorpremière van de nieuwe komedie Wat Is Dan Liefde, de psychologische thriller Instinct en de voor de Gouden Kalf Competitie geselecteerde films Swipe en Mevrouw Faber. De dag wordt gepresenteerd door Chris Zegers. Tussen de voorstellingen door is er de mogelijkheid om met de makers en de cast van de films in gesprek te gaan. Na afloop is er een borrel. Een ticket is inclusief 2 koffie/thee en 1 bier/wijn/fris tijdens de borrel.

Ben je al lid van BNNVARA of heb je een abonnement op de VARAgids en geen kortingscode? Stuur dan een mail ovv ‘Kortingscode NFF’ met daarin je NAW gegevens naar [email protected] of bel ons op: 0900-0123 (geen extra kosten), elke werkdag bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur.