Gouden Kalveren Talkshow: Ontmoet de genomineerden

Ervaren interviewer en vaste NFF-gastheer Art Rooijakkers verzorgt twee talkshows, beiden met een hoog Gouden Kalf-gehalte. Komt dat zien & horen, in het monumentale festivalhart: de Winkel van Sinkel!

Talkshowveteraan Art Rooijakkers is dit jaar opnieuw van de partij als enthousiaste en betrokken presentator. Zaterdag 28 september (21:00 – 22:00) bespreekt hij de Gouden Kalveren met genomineerden. Vrijdag 4 oktober (19:30 – 22:00) geeft de talkshow een live inkijk in het Grolsch Gouden Kalveren Gala dat simultaan plaatsvindt in Stadsschouwburg Utrecht. In beide talkshows spraakmakende en verrassende gasten, flitsende fragmenten en onthullende interviews. Kom gezellig langs!‚Äč

In de show van zaterdag zijn Rob Lücker, regisseur van o.a. Zeven Kleine Criminelen en Rundfunk, Melody Klaver, hoofdrolspeler uit Rafaël, en Jasper Wolf, cameraman van o.a. Niemand in de Stad en Instinct, te gast. Alle drie zijn ze genomineerd voor een Gouden Kalf. Daarnaast wordt er uitgebreid stilgestaan bij Rutger Hauer met Simone de Vries, regisseur en scenarist van Blond, Blue Eyes, Paula van der Oest en Monique van de Ven.

Tickets

Gouden Kalveren Talkshow: Ontmoet de genomineerden

Festivalhart: Winkel van Sinkel za 28 sep 20:00 - 21:00

Ervaren interviewer en vaste NFF-gastheer Art Rooijakkers verzorgt twee talkshows, beiden met een hoog Gouden Kalf-gehalte. Komt dat zien & horen, in het monumentale festivalhart! Vrije toegang.

20:00

Zaalprogramma

21:00