NFF in één avond met CJP

Geen tijd voor een hele filmmarathon? Geen probleem: CJP transformeerde het vroegere DECODED tot een filmevent dat in een avond past!

CJP is al sinds jaar en dag een vaste festivalgast, die uit het enorme aanbod de tofste producties kiest voor iedereen tot dertig jaar (of jong van geest). Deze editie presenteren ze hun vroegere DECODED in een nieuwe, strakkere vorm: één avond, met een lange film én korte producties, met jong talent in de zaal en op het podium en uiteraard... een borrel en snacks. Ook als niet-lid ben je van harte welkom. CJP-leden betalen €13 (inclusief consumptiebon en snacks), aspirant-leden krijgen voor €23 dat alles én een CJP-pas erbij. Handig, want naast toegang tot deze bijzondere avond heb je dan een CJP-Pas waar je de andere 364 dagen van het jaar ook plezier van hebt. CJP brengt je het beste van film, theater en musea. Aspirant-leden die een ticket én lidmaatschap voor CJP hebben gekocht krijgen een mail waarin ze hun CJP-pas kunnen bestellen.

Tickets

NFF in één avond met CJP

Louis Hartlooper Complex 1 di 1 okt 19:15 - 21:56 16,00

Geen tijd voor een hele filmmarathon? Geen probleem: CJP transformeerde het vroegere DECODED tot een filmevent dat in een avond past! Inclusief twee Q&A's, snacks en een borrel.

19:15

Eyes on the Road

Onder de brandend hete zon, ergens in Europa, rijden drie vriendinnen naar huis. Een lang gesprek over iets dat vrienden van hen onlangs overkwam, voert hen naar onbekend terrein.

Lengte: 17min
Regie: Stefanie Kolk
lees meer

19:32

Centraal - Khata

De tienerbroers Hatim en Kamal lijken brave scholieren, maar zijn ondertussen in de jongensprostitutie beland, met Rotterdam Centraal als werkplek. Als een van hen verliefd wordt op een klant, zet dat de verhoudingen op scherp.

Lengte: 48min
Regie: Aiman Hassani
lees meer

20:23

Q&A - Centraal - Khata


20:33

Ultrakort - Human Nature

Als je de rollen van mensen en dieren eens omdraait, kom je in een wereld waarin dieren met hun huismensjes naar de mensenarts gaan. En besef je pas goed hoe merkwaardig wij omgaan met dieren.

Lengte: 2min
Regie: Sverre Fredriksen
lees meer

20:36

Teledoc Campus - Overtijd

Schuldgevoel, twijfel, verdriet en schaamte zijn allemaal bekende emoties voor jonge vrouwen die abortus plegen. Drie van hen delen hun ervaringen en doorbreken de taboesfeer.

Lengte: 25min
Regie: Tessa Louise Pope
lees meer

21:01

Korte kuitspier

Anders is anders, maar als zijn fysiotherapeut en zijn collega's vreemde toespelingen maken, blijkt al snel dat het niet gaat over het feit dat hij homo is. Maar wat dan wel?

Lengte: 13min
Regie: Victoria Warmerdam
lees meer

21:14

Meli Melo

Kort drama over het leven van een groep jonge vrienden in de grote stad. Vastgeroest in een dagelijkse sleur van hangen en chillen, praten ze meer over hun toekomst, dan dat ze eraan werken.

Lengte: 19min
Regie: Julian Wolf
lees meer

21:34

Q&A - Meli Melo

21:56