KORT!

Verzamelprogramma met Happy Hannah, Sjaaks vrouw is dood, dus hij moet iets zeggen, Wachtkamer, Harbour, Zeep, Bestaan is gaan, #YOLO4REAL en De begrafenis van de verlegen mens.
KORT! - Happy Hannah
Een populaire YouTuber stimuleert haar volgers om alle geluk uit het leven te halen, maar het wordt steeds lastiger om online de schijn van haar eigen perfecte leventje op te houden.
Anne Barnhoorn, Nederland, 2017, 10'
KORT! - Sjaaks vrouw is dood, dus hij moet iets zeggen
Kort drama waarin een weduwnaar een manier moet vinden om op eigen wijze afscheid te nemen van zijn overleden vrouw. Op de dag van de uitvaart weet hij nog niet wat hij zal zeggen.
Eva Zanen, Nederland, 2017, 12'
KORT! - Wachtkamer / Waiting Room
In de onzekere tijd tussen ziekenhuisonderzoek en uitslag probeert Sophie op allerlei manieren overeind te blijven. Zelfs het plezier dat haar kind haar geeft kan duistere gedachten niet verjagen.
Simone van Dusseldorp, Nederland, 2017, 10'
KORT! - Harbour
Kort drama waarin twee Rotterdamse havenwerkers voor een moreel dilemma komen te staan. Een lugubere vondst dwingt hen om te reflecteren op hun eigen situatie.
Stefanie Kolk, Nederland, 2017, 10'
KORT! - Zeep / Soap
Kort komisch drama waarin een Vlaams stel op leeftijd tijdens een vakantieweekend in Amsterdam ontdekt dat de zeep van hun hotel hen een magische en onvergetelijke ervaring bezorgt.
Hanna van Niekerk, Nederland, 2017, 10'
KORT! - Bestaan is gaan / Being there
Kort drama waarin familie en vrienden van een overleden twintiger na de begrafenis samenkomen om hun verlies te delen. Drie rouwende vrienden hebben meer tijd nodig voor hun zoektocht naar acceptatie.
Shady El-Hamus, Nederland, 2017, 10'
KORT! - #YOLO4REAL
Kort drama waarin de terminaal zieke twintiger Ahmed in het reine moet zien te komen met zijn onvermijdelijke dood. Een bucketlist biedt soelaas: je leeft ten slotte maar één keer.
Aiman Hassani, Nederland, 2017, 10'
KORT! - De begrafenis van de verlegen mens / The Funeral of the Shy
Absurdistische korte film over de dag dat alle verlegen mensen dood neer vielen. Tegelijk, in één klap, allemaal. Een kleine gemeente organiseert een begrafenis voor al haar overleden verlegen inwoners en wil maar al te graag wat zeggen…
Joost van Hezik, Nederland, 2017, 10'