Tickets


Tom Holkenborg/Junkie XL is NFF Master 2017

Gelauwerd filmcomponist Tom Holkenborg, ook wel bekend als Junkie XL, verdiende zijn sporen in de filmwereld door het componeren van de scores van onder andere MAD MAX: FURY ROAD, BRIMSTONE en DEADPOOL. Op 27 september deelt Holkenborg zijn wijsheid met het NFF publiek middels een Masterclass in de L'OR zaal van de Stadsschouwburg Utrecht. Tickets voor dit unieke evenement zijn nu verkrijgbaar!

Datum: woensdag 27 september 2017
Locatie: Stadsschouwburg, Lucasbolwerk 24, 3512 EJ Utrecht
Aanvangsttijd: 14:30u
Prijs per ticket: €17,50, tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande button. 

Let op: Na afloop van de Masterclass vindt voor enkele gelukkigen een  Meet & Greet met Tom Holkenborg plaats, geörganiseerd i.s.m. Buma Music in Motion. Wil jij kans maken om hierbij aanwezig te zijn? Koop een ticket voor de Masterclass, stuur een e-mail naar meetengreet@filmfestival.nl en motiveer daarin kort waarom jij bij de Meet & Greet wil zijn.
 
 

TULIPANI van Oscar- en Gouden Kalf winnaar Mike van Diem is openingsfilm NFF 2017

TULIPANI is een sprookjesachtige tragikomedie over een Zeeuwse boer (Gijs Naber) die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar Zuid-Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. 

Feestelijke publieksopening op 20 september, kaarten zijn nu verkrijgbaar
Tegelijk met de officiële première op woensdag 20 september in de Stadsschouwburg Utrecht presenteert het NFF een feestelijke publiekspremière.

Datum: Woensdag 20 september 2017
Locatie: Pathé Rembrandt, Oudegracht 73, 3511 AD Utrecht
Aanvangsttijd: 18:45u
Prijs per ticket: €12,50, tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande button.