Gouden Kalveren

 
De Gouden Kalveren zijn de meest prestigieuze onderscheidingen van de Nederlandse filmcultuur. Op 1 september zijn de nominaties bekendgemaakt. De felbegeerde beeldjes worden uitgereikt tijdens het L'OR Gouden Kalveren Gala op 29 september. Bekijk op deze pagina alles wat te maken heeft met de Gouden Kalveren tijdens NFF 2017.
 
 

L'OR GOUDEN KALVEREN LOGE

Wat maakt een productie ‘Gouden Kalf-waardig’? Ontdek het in de Gouden Kalveren Loge, waar speelfilms en lange documentaires die genomineerd zijn voor een Gouden Kalf nog één keer te zien zijn op het grote doek. Mét context en verdieping.


GOUDEN KALF VAN HET PUBLIEK

Het Abraham Tuschinski Fonds Gouden Kalf van het Publiek wordt op NFF 2017 uitgereikt aan één van de drie best bezochte bioscoopfilms van het afgelopen jaar. Stem vanaf 4 september op jouw favoriet, en maak kans op mooie prijzen. 
 

ONTHULLING L'OR GOUDEN TEGELS

Onder belangstelling van pers én publiek worden de Gouden Tegels onthuld. Issaka 'Paradise Suite' Sawadogo en 'Helleveeg' Hannah Hoekstra worden als 40e en 41e handafdruk vereeuwigd op de L'OR Filmboulevard.L'OR GOUDEN KALVEREN GALA

"En de winnaars zijn..."

Uitreiking van de grote filmprijzen van Nederland: de Gouden Kalveren op vrijdag 29 september, ook te volgen via de social media kanalen van het NFF.

Inmiddels zijn de genomineerden voor de Gouden Kalveren 2017 bekendgemaakt! Wie dat zijn? Je vindt het hier.


 
 
Wil je weten wat er op het gebied van film, televisie en interactive meedoet aan de Gouden Kalf Competitie? Bekijk het blokkenschema, en vink het programmafilter 'L'OR Gouden Kalf Competitie' aan!