Hoofdsponsors

        


STEUN NFF

 
Het Nederlands Film Festival (NFF) is het gezichtsbepalende festival van de Nederlandse filmcultuur en dé plek om de Nederlandse film van heel dichtbij te beleven. Het NFF geeft het gehele spectrum van de Nederlandse filmcultuur het erepodium dat het verdient. Van korte animatiefilms en documentaires tot speelfilms en televisiedrama, van kunst tot puur amusement, van analoog tot digitaal en van traditionele vertelvormen tot innovatieve interactieve projecten. Het festival is bovendien een belangrijke ontmoetingsplek voor een breed publiek – van jong tot oud –, en voor filmprofessionals en corporate guests.

Word NFF Vriend
Wist je al dat je vriend van het Nederlands Film Festival kunt worden? Speciaal voor alle Nederlandse filmfanaten, Gouden Kalffans en festivalliefhebbers is er de NFF Vrienden. Speciaal voor jou dus

Word NFF Partner
Het NFF is de ideale plaats voor de positionering en versterking van het bedrijfsimago, voor het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het creëren van een platform voor relatiemarketing. Dé manier om uw naams- en merkbekendheid uit te breiden, uw marketing- en salesdoelstellingen te realiseren en uw company pride te versterken. 

NFF 2017
Van 20 tot en met 29 september 2017 vindt de 37e editie van het NFF plaats. Tien dagen lang staat Utrecht volledig in het teken van de Nederlandse film en beeldcultuur, met als hoogtepunten de feestelijke openingsavond, de diverse rode loper premières, het exclusieve Grand Diner du Cinema, de uitreiking van de Gouden Kalveren op het Gala van de Nederlandse Film, waar de crème de la crème bij elkaar komt om de Nederlandse film in al zijn verscheidenheid en met alle bijbehorende glitter en glamour te vieren.

Jaarlijks trekt het festival de aandacht van duizenden film- en televisieliefhebbers, celebrity spotters en professionals uit het vak met zeer veel persaandacht. Het festival biedt partners een uniek platform om zich te positioneren, landelijke exposure te genereren, relaties te versterken en op verschillende manieren een relevante bijdrage te leveren aan het festival en de festivalbeleving.

Diverse mooie merken en ondernemingen zijn reeds partner van het festival. Zij maken al gebruik van de vele aantrekkelijke mogelijkheden van dit unieke platform. Wij laten graag ook uw onderneming nader kennismaken met de diversiteit van de Nederlandse film en de mogelijkheden van een partnership met het Nederlands Film Festival.