NFF Ondernemers Club

De Vereniging NFF Ondernemers Club (NFF OC) vormt een sterke schakel tussen NFF en het (Utrechtse) bedrijfsleven. Sinds de oprichting in 2003 is de NFF Ondernemers Club uitgegroeid tot een unieke vereniging met momenteel 70 betrokken leden, voornamelijk afkomstig uit stad en provincie Utrecht. De ondernemers ondersteunen NFF financieel en spelen een belangrijke rol bij het creëren van draagvlak voor het festival. De vereniging is een trotse ambassadeur van het Nederlands Film Festival. Dat doet zij al meer dan 10 jaar met succes. De leden dragen bij aan het succes van NFF door hun lidmaatschap, netwerk en kennis. Het Groot Utrechtse bedrijfsleven vindt elkaar bij NFF. Er wordt continu geïnvesteerd in het verder verbeteren van het onderlinge contact tussen de leden. Door precies te weten wie hij of zij is en wat hij of zij doet, wordt optimaal gebruik gemaakt van elkaars netwerk, van elkaars specialismen en van elkaars ideeën.

Leden profiteren van de voordelen die de NFF OC te bieden heeft op het gebied van samenwerken, netwerken en relatiemarketing: verdieping van zakelijke relaties binnen een levendige, gastvrije festivalsfeer. Leden hebben exclusieve toegang tot het festival en maken onderdeel uit van de première feesten, de glamour en het Rode Loper gevoel. De NFF OC is ook gedurende het jaar actief. Er is jaarlijks een aantal evenementen voor de leden, met als jaarlijks hoogtepunt natuurlijk het festival.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact op met Sanne van Rijswijk via  nffoc@filmfestival.nl of kijk op de website van de NFF Ondernemers Club .