De Volkskrant

 
De Volkskrant is dé filmkrant van Nederland. En wij verbinden ons graag aan partijen die dezelfde liefde voor film delen. 

De samenwerking met het NFF voelt dan ook als heel vriendschappelijk en vanzelfsprekend. Lezers van de Volkskrant zijn betrokken, nieuwsgierige mensen, geïnteresseerd in de wereld. Levensgenieters die houden van kunst en cultuur, die waarde hechten aan kwaliteit. Als wij op het NFF rondlopen, dan zien wij een zeer grote overlap tussen de gemiddelde NFF-bezoeker en de gemiddelde Volkskrantlezer.

Binnen onze lezersgroep is een grote interesse in film. Dat het NFF een perfecte partner voor ons is, zien we onder andere terug in de populariteit van onze Volkskrant NFF-dag, die ieder jaar weer binnen enkele dagen is uitverkocht. Het NFF is een breed, toegankelijk en informeel festival, waar filmliefhebbers zich 10 dagen lang kunnen onderdompelen in het beste van Nederlandse bodem. Volkskrant heeft voor haar lezers een belangrijke gidsende functie. Door redactioneel veel aandacht aan dit festival te besteden, weet onze lezer goed zijn weg te vinden in het grote aanbod. Door ons partnership weten NFFbezoekers dat de Volkskrant de krant is die aansluit bij hun interesses. Daarnaast weten onze lezers ook dat wij het NFF aanraden en dat het festival een bezoek meer dan waard is!