Business Cases

 
Diverse mooie merken en ondernemingen zijn reeds partner van het festival en gingen u voor. Ook uw organisatie kan deelgenoot worden van dit bijzondere evenement. Laat u verrassen door het zeer diverse en aantrekkelijke assortiment van de diverse partnerships die het NFF u biedt en profiteer van de vele voordelen, waardoor uw organisatie tijdens het NFF optimaal in de spotlights zal staan. 
 
L'OR ESPRESSO
Koffiemerk L’OR ESPRESSO is de nieuwe hoofdsponsor van het Nederlands Film Festival. De gouden partners gaan een samenwerking aan voor minimaal twee jaar.
NPO / VPRO
De NPO / VPRO is als hoofdsponsor aan het NFF verbonden. Samen maken we ons sterk voor het zichtbaar maken van de Nederlandse fictie.
De Volkskrant
De Volkskrant is dé filmkrant van Nederland. En wij verbinden ons graag aan partijen die dezelfde liefde voor film delen.
Parfums Christian Dior, Pascalle Koldenhof en Haarhemel
Wie aan het Nederlands Film Festival denkt, denkt aan de glitter en glamour van de Nederlandse filmwereld. Het NFF ging een mooie samenwerking aan met Parfums Christian Dior, topstylist Pascalle Koldenhof en Haarhemel.
ABN AMRO Foundation
Sinds 2013 hebben het Nederlands Film Festival (NFF) en de ABN AMRO Foundation een speciaal partnership. We organiseren tijdens het NFF samen een filmvertoning voor een selecte groep genodigden