Overige functies

 
 
         
     BOUW & AANKLEDING

Het bouw & aankleding team is verantwoordelijk voor de uitstraling het festival. Dit team zorgt voor de aankleding en opbouw van alle locaties: gouden kalf stickers plakken, muren verven, rode lopers leggen, lampen ophangen en ga zo maar door. Ook voor en na het festival is dit team actief. Houd jij van aanpakken en heb je gezelligheid hoog in het vaandel? Dan is dit hechte team zeker wat voor jou!

Werktijden: Voorafgaand aan, tijdens en na afloop van het festival (ochtend, middag en avond). 

 
 
         
     DISTRIBUTIETEAM

Tijdens het NFF wordt er veel informatie verstrekt over het festival. In het distributieteam ga je samen met een collega met de bakfiets op pad in Utrecht om te zorgen dat al het drukwerk op de goede plaats terechtkomt. Zo ben jij er bijvoorbeeld voor verantwoordelijk dat alle posters op tijd voor een première opgehangen worden. Ben je op zoek naar een gezellig team en vindt je het leuk om bij alle festivallocaties langs te gaan? Dan is het distributieteam geschikt voor jou!

Werktijden: Voorafgaand aan en tijdens het festival (vooral in de ochtend, maar ook in de middag en avond). 

 
         
     FLEXTEAM

Vrijwilligers in het flexteam zijn multi-inzetbaar. Je werkt vanuit het vrijwilligershonk en wordt als reservekracht ingezet op onverwachte klussen en gaten in het rooster. Op deze manier kun je op alle afdelingen terechtkomen. In deze afwisselende functie ziet iedere dienst er weer anders uit. Ben je niet bang voor hollen of stilstaan, houd je van diversiteit en kun je met gemak elke vrijwilligersfunctie aan? Dan is dit het team voor jou!

Werktijden: Voorafgaand aan en tijdens het festival (ochtend, middag en avond).  

 
         
     ZAALWACHT/PUBLIEKSBEGELEIDER

In deze functie heb je wisselende werkzaamheden in één van de bioscopen of op andere festivallocaties. Als zaalwacht/publieksbegeleider controleer je de kaartjes in de bioscoop, beantwoord je vragen van het publiek of verzorg je andere hand- en spandiensten. De werkzaamheden zijn erg divers, maar je staat altijd in contact met de festivalbezoekers. Maak je makkelijk contact en vind je het leuk om het publiek te woord te staan? Kies dan voor dit team!

Werktijden: Tijdens het festival (ochtend, middag en avond).

         
     BIJRIJDER OP DE BAKWAGEN (Voldoende aanmeldingen binnen)

Wil jij een kijkje nemen achter de schermen bij de afdeling productie? Dan is dit team misschien wel iets voor jou. Als bijrijder ga je op pad met de productierunner en zorg je ervoor dat de juiste spullen op de juiste tijd op de juiste plek zijn. Dit gebeurt met personenauto’s, maar ook met bakwagens. Je houdt contact met locaties en leveranciers. Wegenkennis van Utrecht is een pre, geen must. Heb jij de ambitie om door te groeien in de evenementensector en ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is dit de plek om gezien te worden en de nodige ervaring op te doen.

Voor deze functie hebben zich inmiddels al ruim voldoende vrijwilligers aangemeld. Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor de functie van Bijrijder. Kijk gerust verder naar de andere functies waar we nog enthousiastelingen voor zoeken. 

         
     CARSERVICE (Voldoende aanmeldingen binnen)

Tijdens het festival worden juryleden, VIP’s en andere gasten door heel Nederland van de ene naar de andere locatie gebracht. De carservice is hier verantwoordelijk voor, een belangrijke taak dus! Weet jij wanneer het tijd is voor een vriendelijk praatje en wanneer iemand toe is aan zijn rust? Heb je minstens drie jaar je rijbewijs en voldoende rijervaring? Dan is de carservice zeker iets voor jou. Een goede wegenkennis van Utrecht is een pré!

Voor deze functie hebben zich inmiddels al ruim voldoende vrijwilligers aangemeld. Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor de functie van Carservice. Kijk gerust verder naar de andere functies waar we nog enthousiastelingen voor zoeken. 


 
 
         
     FESTIVALGIDS (Voldoende aanmeldingen binnen)

Als festivalgids verzorg je de bezoekers een gastvrij ontvangst en voorzie je ze van informatie over de verschillende programmaonderdelen en filmvertoningen. We zorgen ervoor dat je voldoende voorkennis hebt en met passie over het festival kan vertellen. Ben jij enthousiast en niet bang om mensen aan te spreken? Ben je een echte filmliefhebber en -kenner en heb je voldoende tijd om je inhoudelijk voor te bereiden? Meld je dan aan voor dit team.

Voor deze functie hebben zich inmiddels al ruim voldoende vrijwilligers aangemeld. Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor de functie van Festivalgids. Kijk gerust verder naar de andere functies waar we nog enthousiastelingen voor zoeken. 

 
         
     FOTOGRAFEN (Voldoende aanmeldingen binnen)

Als fotograaf op het Nederlands Film Festival leg je bezoekers bij de avondprogramma’s en de besloten evenementen voor belangrijke samenwerkingspartners en sponsoren vast op beeld. Je gaat met een opdracht op pad: de ene keer sta je langs de rode loper, een andere keer maak je sfeerbeelden bij een chique diner. Ervaring en het hebben van een eigen camera eigen camera is een vereiste, maar het is ook een mooie kans om je in deze functie verder te ontwikkelen.

Voor deze functie hebben zich inmiddels al ruim voldoende vrijwilligers aangemeld. Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor de functie van Fotograaf. Kijk gerust verder naar de andere functies waar we nog enthousiastelingen voor zoeken. 


 
         
     GASTENSERVICE (Voldoende aanmeldingen binnen)

Als medewerker van de gastenservice houd je je bezig met de begeleiding van alle gasten van het NFF en de Holland Film Meeting. Denk hierbij aan het ontvangen van genodigden achter een speciale desk, het opvangen van mensen op Utrecht CS, maar ook het klaarmaken van welkomstpakketten. Als je in dit team wilt werken is het belangrijk dat je gastgericht bent en goed Engels spreekt. Ben jij straks het visitekaartje van het NFF? Kom helpen bij de gastenservice!

Voor deze functie hebben zich inmiddels al ruim voldoende vrijwilligers aangemeld. Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor de functie van Gastenservice. Kijk gerust verder naar de andere functies waar we nog enthousiastelingen voor zoeken. 

 
         
     KASSA (Voldoende aanmeldingen binnen)

Als vrijwilliger bij de kassa verkoop je de kaartjes en help je bezoekers een keuze te maken in het programma. Voorafgaand aan het festival krijg je een leuke training, zodat je precies weet wat je te doen staat. Vind jij het leuk om met de bezoekers mee te denken over de voorstelling die het beste past bij hun interesses en wensen? Ben je klantvriendelijk, gastvrij en goed met computersystemen? Meld je dan aan!

Voor deze functie hebben zich inmiddels al ruim voldoende vrijwilligers aangemeld. Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor de kassa-functie. Kijk gerust verder naar de andere functies waar we nog enthousiastelingen voor zoeken. 

 
         
     RECEPTIE (Voldoende aanmeldingen binnen)

Bij de receptie ben je dé gastheer/-vrouw van het NFF kantoor. Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen (persoonlijk of via telefoon/e-mail) en ondersteunt bij verschillende kantoorwerkzaamheden. Je opereert in het hart van onze organisatie, het festivalkantoor aan de Vinkenburgstraat, en krijgt veel mee van alles wat er bij de organisatie van een festival komt kijken. Je werkt in deze functie voornamelijk zelfstandig. Ervaring met receptiewerkzaamheden is een pré. 

Voor deze functie tijdens het festival hebben zich inmiddels al ruim voldoende vrijwilligers aangemeld. We zoeken nog wel ondersteuning voor in de weken voorafgaand aan het festival. 

Mail bij interesse naar vrijwilligers@filmfestival.nl.

 
         
     SOCIAL MEDIA REPORTER (Voldoende aanmeldingen binnen)

Tijdens het festival gebeuren er op verschillende locaties allerlei leuke, interessante en grappige dingen. Als Social Media Reporter ben jij de ogen en oren van het festival. Je gaat erop uit om deze informatie te verzamelen en te delen via de onlineplatformen. Je hebt oog voor detail en een neus voor nieuwtjes en weetjes. In beelden en teksten leg jij de festivalgebeurtenissen vast. Heb je al ervaring met social media, het schrijven van teksten en het schieten van beeldmateriaal? Dan ben je van harte welkom in dit team! 

Meld je je aan voor deze functie, dan ontvangen we graag jouw CV en voorbeelden van je eigen werk. We vragen je in ieder geval één geschreven tekst te sturen, maar extra materiaal is ook van harte welkom. Je aanvullende informatie kun je sturen naar vrijwilligers@filmfestival.nl. Je hoort dan z.s.m. of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek waarin we je meer uitleggen over de functie en graag jouw motivatie horen. 

Voor deze functie hebben zich inmiddels al ruim voldoende vrijwilligers aangemeld. Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor de functie van Gastenservice. Kijk gerust verder naar de andere functies waar we nog enthousiastelingen voor zoeken. 

 
Wil je meer ervaring opdoen binnen de organisatie van een festival? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voldoende tijd om te investeren in het festival, dan is een fulltime functie misschien iets voor jou. Bij deze functies krijg je meer verantwoordelijkheid, maar we vragen ook een grotere beschikbaarheid van je. Om je goed voor te bereiden op deze functie en als leuke extra, krijg je voorafgaand aan het festival inhoudelijke trainingen. Klik HIER voor meer informatie.