Fulltime functies

 

 
Wil je meer ervaring opdoen binnen de organisatie van een festival? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voldoende tijd om te investeren in het festival, dan is een fulltime functie misschien iets voor jou. Bij deze functies krijg je meer verantwoordelijkheid, maar we vragen ook een grotere beschikbaarheid van je. Om je goed voor te bereiden op deze functie en als leuke extra, krijg je voorafgaand aan het festival inhoudelijke trainingen.    

Meld je je aan voor een van onderstaande fulltime functies, dan ontvangen wij graag een korte motivatie en jouw CV. Deze kun je per e-mail opsturen naar vrijwilligers@filmfestival.nl. Nadat we deze ontvangen hebben, hoor je of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek waarin we je meer uitleggen over de functie en je graag beter leren kennen. 
 
         
     CARSERVICEBALIE MEDEWERKER (Voldoende aanmeldingen binnen)

Tijdens het festival worden juryleden, VIP’s en andere gasten door rondgereden door onze carservice. Ter ondersteuning van dit team zijn we op zoek naar carservicebalie medewerkers. Als baliemedewerker werk je bij de premières in de Stadsschouwburg Utrecht. Je takenpakket bestaat uit het begeleiden van gasten bij het voorrijden op de rode loper voorafgaand aan de premières. Na afloop ben jij het ontmoetingspunt voor gasten en chauffeurs en koppel je deze aan elkaar. Jij zorgt ervoor dat alle ingeplande ritten worden uitgevoerd en iedereen weer veilig thuis komt. Werk jij secuur, kun je goed plannen en bewaar je makkelijk het overzicht? Kom helpen bij de carservicebalie.

Voor deze functie hebben zich inmiddels al ruim voldoende vrijwilligers aangemeld. Daar zijn we erg blij mee! Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor de functie van Carservicebalie Medewerker. Kijk gerust verder naar de andere functies waar we nog enthousiastelingen voor zoeken. 


 
         
     ASSISTENT LOCATIEMANAGER (Voldoende aanmeldingen binnen)

Het Nederlands Film Festival vindt plaats op verschillende locaties, waaronder het festivalhart en de bioscopen: ’t Hoogt, Kinepolis, Pathé Rembrandt en het Louis Hartlooper Complex. Op elke locatie is een locatiemanager aanwezig die de gehele pre-productie voor de desbetreffende locatie heeft gedaan, en die er tijdens het festival voor zorgt dat alles soepel verloopt op de locatie. Tijdens het festival krijgt de locatiemanagers hulp van assistenten. Als assistent locatiemanager houd je het draaiboek in de gaten, zorg je voor de publieksstromen, stuur je vrijwilligers aan en ben je aanspreekpunt voor gasten, publiek en producenten. Als assistent locatiemanager ben je een sociaal persoon met een flexibele houding die graag meer productionele ervaring opdoet.

Voor deze functie hebben zich inmiddels al ruim voldoende vrijwilligers aangemeld. Daar zijn we erg blij mee! Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor de functie van Assistent Locatiemanager. Kijk gerust verder naar de andere functies waar we nog enthousiastelingen voor zoeken. 


 
        
     PREMIÈRE ASSISTENT (Voldoende aanmeldingen binnen)

Natuurlijk is het Nederlands Film Festival ook bekend vanwege haar grote rode-loper premières. Als première assistent help je onze premièrecoördinator en zorg je ervoor dat dat de premières in de Stadsschouwburg Utrecht vlekkeloos verlopen. Je werkt in een klein, vast team en hebt afwisselende taken. Overdag worden alle voorbereidingen getroffen voor de première. Denk aan het laatste gesprek met de producent om de puntjes op de i te zetten, het gereed maken van de zaal en de foyers en het instrueren van de zaalwachten. Bij aanvang ondersteun je bijvoorbeeld bij het voorrijden, de inloop of backstage bij het podium en de kleedkamers. Voor deze functie is het belangrijk dat je sociaal en representatief bent, van aanpakken weet en het hoofd koel kan houden in drukke situaties. 

Voor deze functie hebben zich inmiddels al ruim voldoende vrijwilligers aangemeld. Daar zijn we erg blij mee! Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor de functie van Première Assistent. Kijk gerust verder naar de andere functies waar we nog enthousiastelingen voor zoeken. 


 
         
     PRODUCTIE ASSISTENT (Voldoende aanmeldingen binnen)

Als Als Productie Assistent ondersteun je productieleiders in de voorbereiding en uitvoering van verschillende programmaonderdelen. Je helpt bijvoorbeeld bij interne en externe evenementen, de voorbereiding en uitvoering van het Gouden Kalveren gala of het reilen en zeilen van een filmdag. Het zal vaak voorkomen dat jij degene bent die mensen uit de brand helpt met afwisselende klussen. Wil je kennis opdoen met productioneel werk van verschillende projecten die plaatsvinden tijdens het NFF? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je bovendien veel beschikbaar? Meld je dan aan voor deze functie.

Voor deze functie hebben zich inmiddels al ruim voldoende vrijwilligers aangemeld. Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor de functie van Productie Assistent. Kijk gerust verder naar de andere functies waar we nog enthousiastelingen voor zoeken.