Word vrijwilliger op het Nederlands Film Festival!

Vrijwilligers op het NFF 
Jaarlijks zijn er ruim 350 vrijwilligers aan het werk in verschillende functies: van kaartjes scannen in de bioscopen tot het rondrijden van de sterren! Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het NFF. Jong (vanaf 18) en oud, studerend, werkend en gepensioneerd: iedereen is van harte welkom! Ben je nieuwsgierig naar het werken als vrijwilliger op het NFF? Houd dan vooral deze pagina in de gaten, want voor NFF 2018 zoeken we volgend jaar weer een hoop enthousiastelingen die mee willen helpen!  Het Nederlands Film Festival vindt plaats van donderdag 27 september tot en met vrijdag 5 oktober 2018.

 
 

FUNCTIES NFF 2017

Nieuwsgierig naar wat de vrijwilligersfuncties van NFF 2017 waren? Klik dan op onderstaande knop. Houd deze pagina in de gaten voor meer info over de vrijwilligersfuncties tijdens NFF 2018.

FULLTIME FUNCTIES NFF 2017

Nieuwsgierig naar wat de fulltime vrijwilligersfuncties van NFF 2017 waren? Klik dan op onderstaande knop. Houd deze pagina in de gaten voor meer info over de fulltime vrijwilligersfuncties tijdens NFF 2018.


 
 
Wat bieden wij jou?
- Een uniek kijkje achter de schermen
- Leuke werkervaring en een mooie toevoeging op je CV
- Een filmpas waarmee je vrijwel alle films gratis kunt bezoeken
- Het originele NFF t-shirt
- Toegang tot het Filmbal
- Interessante trainingen (functie-afhankelijk)
 


Aanmelden

Wil je je aanmelden als vrijwilliger voor het Nederlands Film Festival 2017? Houd dan deze pagina in de gaten, meer info volgt in aanloop naar NFF 2018. Voor vragen, opmerkingen en/of extra informatie kun je altijd contact met ons opnemen via info@filmfestival.nl  of telefonisch via 030 – 2303800.

Hopelijk tot ziens op het Nederlands Film Festival 2018!

Hartelijke groeten,

Emma van Tol & Chiomara Wilrycx 
Vrijwilligerscoördinatie